Van baj: teherbe esett egy szakállas nő, miközben a nemváltó műtétjére várt

2024. január 28. 22:41

Azon dilemmáznak, hogy ő az anyuka, vagy az apuka lesz majd.

2024. január 28. 22:41

Már a nemváltó műtétjére várt egy fiatal nő Rómában, amikor teherbe esett. A „kismama” már túl volt a hormonkezeléseken, ezért kinőtt a szakálla, eltávolították a melleit, és a méheltávolításon kellett volna részt vennie, amikor egy római kórház orvosai felfedezték a terhességet. Ekkor már az ötödik hónapban járt...

A hivatalos papírjai már az új személyazonosságához tartoznak, így egyelőre komoly dilemma, hogy Marco végül anyja vagy apja lesz a születendő gyermeknek – írja a Telegraph. Mivel az eset teljességgel egyedi, nem lehet tudni, hogy megtarthatja-e egyáltalán a gyermeket. Ráadásul a meglepetésszerű felfedezés aggodalmakat ébreszt a baba jólétével kapcsolatban is.

A terhesség felfedezése után az első dolog, hogy azonnal felfüggesztjük a hormonterápiát. Ha a terápia leállítása nem azonnal történik, annak következményei lehetnek, különösen a terhesség első trimeszterében, amely a baba szerveinek fejlődése szempontjából fontos időszak”

– mondta Giulia Senofonte endokrinológus és a genderterápia szakértője.

Az olasz törvények szerint 90 nap elteltével csak akkor szabad abortuszt végezni, ha a terhesség súlyosan veszélyezteti az anya egészségét, vagy ha a magzattal jelentős problémák vannak. Marco lesz a csecsemő biológiai anyja, de jogilag az apjaként tartják majd nyilván.

Fotó: Pixabay

 

Összesen 78 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
pirip8csfalva
2024. február 03. 11:37
Beteg ribanc, habár érdekes, ha férfinak akarja magát átvariálni akkor minek feküdt le férfiakkal??ő akkor most egy nőnek született, férfinak átoperaltatott buzi lesz aki faszikkal kavar,vagy "férfinak képzelve nőkkel"?Csak,mert ez így nem világos...Szerintem sok más embernek sem...Ez az első észrevételem.. A második pedig az,hogy a születés után azonnal elvenni a gyereket tőle és örökbe adni egy igazi családnak, ahol egy anya és apa van... Annyira beteg világot élünk, ezek az egoista barmok magukra gondolnak,arra nem,hogy a gyerekkel mi lesz így, valószínűleg az így felnőtt gyerekek torzulni fognak,sok lesz majd a pszciho, az is lehet még gyilkos is lesz egy némelyikből..Pont azért, mert elvették tőlük a lehetőséget,hogy egy szerető anya,és apa nevelje fel őket..Én biztosan szégyellném, ha ilyen szüleim volnának..Érted az anyakönyvedben az volna,hogy a kit jogilag apádnak hiszel végülis ő az anyád..Ezt,hogy tudná már bárki is elfogadni és feldolgozni lelkileg..
Dunhill67
2024. február 01. 18:19
afasz..ez már tényleg a viccesnél is durvább...tragikomikus,bazmeg :-DD
2024. január 29. 08:44 Szerkesztve
Én támogattam az LGBT világot. Úgy gondoltam mindenki éljen úgy ahogyan akar és ahogyan született, Eddig a pontig amíg Amerika meg nem inditotta a Woke-ot! Már kimerült a meleg leszbi marketing pénz kellet valami új. USA-ban a fiatalok 16-24 évesek között 27% már nem sorolja magát nembe. Ez egy beteg aberrált világ. Most már ellene vagyok Ezzel a meleg, leszbikus embereket is megalázzák!!!
KILÓ
2024. január 29. 08:14
Beteg világ...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!