Elvileg nem viccelt: a brit külügyminiszter szerint az egységes Nyugat „huszonötször akkora mint az orosz gazdaság”

2024. január 18. 15:03

Lord Cameron úgy látja, hogy Ukrajna „hihetetlenül sikeres volt Oroszország visszaszorításában”, ezért minden támogatást meg kell adni nekik.

2024. január 18. 15:03

A héten Davosban zajlik a Világgazdasági Fórum, és csütörtökön reggel a világ vezetői összeültek, hogy megvitassák, hogyan lehetne a legjobban támogatni Ukrajnát. A Sky News cikke szerint a tisztségviselők között ült a brit külügyminiszter, Lord Cameron is, aki világossá tette, hogy 

a világnak minden szükséges eszközt biztosítania kell Ukrajnának a háború megnyeréséhez.

Cameron felszólította a nyugati gazdaságokat, hogy tegyenek közös erőfeszítéseket az ország megsegítésére, mondván, hogy együttesen 

huszonötször akkorák, mint az orosz gazdaság”.

„Mindössze annyit kell tennünk, hogy megmutassuk gazdasági erőnket, és akkor képesek leszünk segíteni Ukrajnának abban, hogy lezárja ezt a háborút”. Lord Cameron szerint Ukrajna „hihetetlenül sikeres volt Oroszország visszaszorításában”, ezért: „Ki kell állni mellettük, ameddig csak szükséges – türelmet kell mutatnunk, gazdaságunk erejét, és meg kell adnunk nekik, ami szükséges” – hangsúlyozta a politikus.

Fotó: JUSTIN TALLIS / AFP

 

Összesen 156 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Palatin
2024. január 21. 20:44
Leninröl el lehet mondani, hogy politikai elképzeléseinek érdekében nem riadt vissza a brutalitástól sem. DE. Bármilyen brutális volt is az átalakulás az ö vezetésével, Lenin és társaihoz MESSZE NEM TAPADT ANNYI VÉR ÈS SZENVEDÈS, MINT AMENNYIT A NYUGAT-EURÒPAI GYARMATOSÌTÒ, RABSZOLGATARTÓ NEMZETEK OKOZTAK 500 ÈV ALATT AZ EGÉSZ VILÁGNAK. Ez Nyugaton nagyon szeretik elhallgatni, és rádaásul a nyugat-európaiak még büszkék is arra barbárságra, amit elkövettek. A nyugat-európai országok tele vannak, barbár hódítóik emlékmüveivel, és azokat ott szentekként tisztelik. Ugyanakkor minden orosz cárt, harcost, politikai vezetöt barbár gyilkosnak tartanak. A "bagoly mondja verébnek" abszolút tipikus esetéröl van szó. Európa tele hazudja a saját lelkét, megbánás, kiengesztelés nélkül. Ez nem jehet alapja egy emberibb társadalomnak. Ezt konkrétan látjuk is az unió viselkedésében. Az unióban ismét a nyugat-európai gög, felsöbbrendüségi mánia, a zsarolás, az elnyomás szelleme kezd megerösödni
Kozmosz
2024. január 21. 02:06
Az ilyen pofával mondhat akármit, az akkor is vicc.
lajajakab11
2024. január 21. 00:30
moszkovitáknak INGYEN OROSZ RULETT TRIPLA golyóval! Körönként metiles VODKA " KREMLIN Special Stalinskaya" grátisz! ínyenceknek polóniumos KAVIÁR extra! Haladóknak noviCSOKI ! csak a félkegyelműek írjanak vissza ide!!!
citromosParizer
2024. január 19. 21:14
ennek biztos, hogy Cameron a neve és nem Truss? mert az intellektuális szintje alapján én élek a gyanúperrel
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!