Brutális dróntámadás érte Kijevet, egyre romlik a helyzet

2024. január 02. 07:40

Az oroszok folyamatosan növelik az intenzitást.

2024. január 02. 07:40

A Kyiv Independent arról ír, hogy az orosz légierő január 1-én drónok tömegével támadta Kijevet – ezt az ukrán légierő és a Kijev Városi Katonai Igazgatóság közölte. Közlemények számoltak be arról, hogy 

orosz drónok Kijev Vaszilkiv kerületében csaptak le, míg a drónok másik csoportja délkeletről támadta az ukrán fővárost.

Hangsúlyozzák: legalább egy távoli robbanást lehetett hallani a főváros központjából.  

A jelentések szerint egy rakéta Dnyipro felé tartott, teszik hozzá. A regionális katonai közigazgatás arra fölhívta a figyelmet, hogy

 az oroszok rendkívül aktív „taktikai repüléseket” hajtanak végre az Azovi-tengernél,

 ami növeli a légicsapások veszélyét.

Nyitókép: EYEPRESS NEWS / EYEPRESS VIA AFP

 

 

Kapcsolódó cikkek a Háború Ukrajnában aktában.

Összesen 92 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
survivor
2024. február 12. 22:38
Az ukik Moszkva alatt állnak.... Pár 100 kilometerrel....
salmonella
2024. január 04. 08:50
Az oroszok ismerik a csíziót. Az ukránok ejrópához akarnak oldalazni. Ám azt tudniuk kell, hogy a drónreptetéshez a zunóban mennyi vizsgát kell letenni, utána be kell adni a légtér használati engedélyt, azt 30 napon belül elbírálják, illetéket kell fizetni. De reptetni is csak reptértől és katonai ojjektumoktól távol, legfeljebb meghatározott magasságig és ideig lehet. Na ezért fognak elbukni!
zatoicsi
2024. január 02. 21:07
Balalalajkának az anyja még ruszkitanár volt, apja belügyes jelentgető spicli, nagybátyja alkesz munkásőr, nagyfater ÁVH-s geci. Az ősök a pogromok elől menekültek, volt aki beállt Lenin-fiúnak.
lajajakab11
2024. január 02. 18:56
moszkovitáknak INGYEN OROSZ RULETT TRIPLA golyóval! Körönként metiles VODKA " KREMLIN Special Stalinskaya" grátisz! ínyenceknek polóniumos KAVIÁR extra! Haladóknak noviCSOKI ! csak a félkegyelműek írjanak vissza ide!!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!