Biden Ukrajna támogatásáról: A tétlenség veszélyes lehet

2024. január 18. 08:20

Az amerikai elnök továbbra is saját országában kampányol a háború mellett.

2024. január 18. 08:20
null

A Fehér Ház hivatalos honlapja szerint Joe Biden egyenesen felszólította a Kongresszust, hogy biztosítson további forrást Kijev támogatására, mégpedig azonnal. Mint kiderült, az amerikai elnök január 17-én újfent a Kongresszus vezetőségével tárgyalt Ukrajna támogatásáról.

Joe Biden szerint

„a tétlenség veszélyes lehet az Egyesült Államok mellett a NATO-ra, valamint az egész világra is.”

A Kongresszus tüzérséghez és légvédelemhez biztosíthat erőforrásokat, írják, de továbbra sem tűnik egyszerűnek az egyezkedés. 

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: Mandel NGAN / AFP

 

Összesen 14 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Nasi12
2024. február 16. 17:10
Jobb lett volna ha semmit nem csinál elnökként. Európának biztosan. Ukrajna, az antiinflációsnak nevezett EU ellenes törvény, a gázvezeték mind az EU ellen voltak. Vagyis a magyarok ellen is. Még ha a guruló dollárokhoz lehet nincs is köze.
drkaca
2024. január 20. 09:05
A higgadt, átgondolt tétlenség eredményesebb lehet, mint a gondolkodás nélküli forrófejűség, ami pusztuláshoz vezethet.
monuskaroly
2024. január 18. 10:16
Közben a külügyminisztere "torokszorító", "szívszorító" kifejezéseket használta Davosban a háborúk kapcsán? Mindegyikhez közük van a rohadékoknak!!! Az összes háború, polgárháború mind az USA műve, a II. V.H. óta!!!
irondome
2024. január 18. 10:15
Joe, go to sleep, and yankees go home! And take Zelensky with you to play piano!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!