A szilveszterező tömegbe hajtott egy autós New Yorkban

2024. január 01. 18:03

Legalább kilencen megsérültek.

2024. január 01. 18:03

Helyi idő szerint hétfő hajnalban a tömegbe hajtott egy sofőr New Yorkban, a Times Square közvetlen közelében tartott szilveszteri ünnepség közelében. A balesetben legalább kilenc ember megsebesült, köztük több rendőr is – közölte a New York Post. 

A beszámolók szerint

a rendőröket egy utcai vitához riasztották, ahol egy 44 éves férfi próbált elmenekülni a helyszínről.

A sofőr végül egy teherautóba ütközött, a rendőrök egyedül találtak rá, amikor elfogták. 

Vasárnap James Smith, a Szövetségi Nyomozó Iroda (FBI) New York-i irodájának igazgatóhelyettese vasárnap arról számolt be, hogy a nemzetközi és belföldi terrorizmus megemelkedett kockázata miatt látnak fenyegetettséget az ünnepi eseményekre nézve, ugyanakkor a hatóságok nagy létszámban vannak jelen az utcákon, egyenruhában és civilben egyaránt.

Ezt is ajánljuk a témában

***

Nyitókép: Selcuk Acar / ANADOLU / Anadolu via AFP

Összesen 3 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
P_F_Juli
2024. január 01. 18:54
Eddig csak az utazási kedvet akarták elvenni az emberektől. Nekem úgy tűnik, hogy egyre több tömegrendezvényen követnek el támadó atrocitásokat, melyeket a rendfenntartó erők kis hatékonysággal tudnak csak utókezelni - megelőzni szinte alig. Talán ez lesz a következő, amit ilyen eszközökkel fognak próbálni akadályozni? Szép világ következik....
Chekke-Faint
2024. január 01. 18:41
Persze a rendőrség mindent tudott és kezelés alatt áll a páciens.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!