Sorosék kedvenc emberi jogi szervezete ünnepli a terrortámadást

2023. december 08. 09:51

Bár az Al-Haq arra kapott éveken keresztül dollármilliókat a Soros György vezette Nyílt Társadalom Alapítványától, hogy a nemzetközi emberi jogi normák megjelenjenek a palesztin törvényekben és politikában, a szervezet nagyon boldog, amiért a Hamász ártatlanokat mészárolt le Izraelben.

2023. december 08. 09:51

Az Al-Haq nevű palesztin emberi jogi szervezet jogosnak nevezte és ünnepelte a Hamász által Izrael ellen elkövetett brutális terrortámadást, ártatlan civilek kínzását és meggyilkolását – írja a Washington Examiner.

A szervezet négy éven keresztül több mint 2 millió dollárt kapott a Soros György vezette Nyílt Társadalom Alapítványtól, és még tavaly is arról kommunikáltak Sorosék, hogy teljes mértékben kiállnak a támogatás mellett. Pedig az Al-Haq nem titkoltan a Népi Front Palesztina Felszabadításáért nevű szervezethez kötődik, amit az Egyesült Államok lassan 30 éve terroristacsoportnak minősített.

Ezt is ajánljuk a témában

Az Al-Haq célja hivatalosan biztosítani, hogy a nemzetközi emberi jogi normák megjelenjenek a palesztin törvényekben és politikában.

***

A cikket Közép-Európa szakértője, médiafigyelője és piackutatója, a CEPER szemlézte a mandiner.hu számára.

Nyitókép: Alexander Soros Facebook-oldala

Összesen 13 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
EX_Terminator
2023. december 08. 13:43
Valahogy kétlem hogy ennyire benézték volna...
Gullwing
2023. december 08. 11:09
Soros a szarzsidó kategória etalonja...s ameddig a zsidók az ilyenektől nem határolódnak el csak antiszemitizmust kiabálnak ott is ahol nincs (Magyarország) addig nem mindenki támogatására számíthatnak a normálisok közül... A deviánsok meg tudjuk hogyan viszonyulnak hozzájuk.
karakter-2
2023. december 08. 10:53
Soros nemzetközi zsidó, Netanjahu cionista. Csak a működési területükben különböznek.
states-2
2023. december 08. 10:32
A fő terroristát Sorosnak hívják.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!