Külön tárgyaláson vett részt az EU vezetőivel Orbán Viktor

2023. december 14. 10:52

Macron, Scholz, Von der Leyen és Charles Michel is egyeztetett a magyar kormányfővel az EU-csúcs előtt.

2023. december 14. 10:52

Orbán Viktor miniszterelnök csütörtökön délelőtt, az EU-csúcs megkezdése előtt egyeztetést folytatott az uniós intézmények és több tagállam vezetőjével – közölte az MTI-vel Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke.

A megbeszélésen Emmanuel Macron francia köztársasági elnök, Olaf Scholz német kancellár, Ursula von der Leyen, az Európai Bizottság elnöke és Charles Michel, az Európai Tanács elnöke vett részt – ismertette a sajtófőnök.

Ezt is ajánljuk a témában

(MTI)

Nyitókép: Kisbenedek Attila/AFP

 

Összesen 80 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
makapaka2
2023. december 14. 15:35
Hajrá Orbán Viktor!
Tommaso
2023. december 14. 15:34
SZUVERENITÁS-védelem vagy a hatalmat bitorlók hatalmának védelme? Minden jogi alapelvvel ellenkezik, hogy egy pártalapon szerveződött hivatal döntése ellen fellebbezés / jogorvoslat nem létezik. Még a tömeggyilkosoknak is adott a másodfok. Orbanisztánban még a Vöröskeresztnek sem. a FIDESZ ebben a törvényben ELLENSÉGNEK minősitette az ország nyugati szövetségeseit. Igy azok nem küldhetnek pénzt Magyarországra. Vagy várjunk csak!
ZZoltan
2023. december 14. 14:46
Keményen basztathatják Viktort. Nehéz lehet helytállni. bár az ukrán bohóckodással szemben, inkább Erdélynek kéne autonómiát kérnie, meg a magyar többségű szloták területeknek. ezek százszor fontosabbak lennének, mint a széteső félbe lévő ukrajna elleni árnyékbokszolás. Ezért megérné összecsapni az Eu-t uraló bürokratákkal. De ukrajná mentén?....
Kamcsatka5
2023. december 14. 13:21
Mi a különbség a belga meg a zsidó politikus között: a zsidó képes kompromisszumot kötni, a belga megy egy fasz! konbácsinak is választani kell.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!