Kísért a múlt: újra terjed az antiszemitizmus a német egyetemeken (VIDEÓ)

2023. december 17. 12:57

Az egyik diákszövetség vezetője szerint 1945 után ismét ébresztőre van szükség a Berlini Szabad Egyetemen.

2023. december 17. 12:57

„Hová jutottunk mint társadalom, ha Németországban rendőrségi akciókra van szükség az egyetemeken ahhoz, hogy zsidók beléphessenek az előadótermekbe” – teszi fel a kérdést a Lukas Honemann, a Ring Christlich-Demokratischer Studenten nevű diákszövetség vezetője, írja a Bild.

A szervezet egy jelentést készített a német egyetemeken történt antiszemita incidensekről.

Honemann arról is beszélt, hogy „akár Kasselben, Göttingenben, Bonnban, Monastirban vagy most Berlinben: Izrael ellenségei és az antiszemiták látványosan bátorítják az antiszemitizmust gyűlésekkel, filmestekkel, állásfoglalásokkal, röplapokkal és megfélemlítéssel, az előadótermeket pedig a zsidógyűlölet helyszíneivé változtatják.”

1945 után ismét ébresztőre van szükség a Berlini Szabad Egyetemen”

– riadóztat a diákszövetség vezetője.

Nyitókép: X

Összesen 58 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
2024. január 06. 20:25 Szerkesztve
A németek genetikailag antiszemiták. Ha minden jól megy, ezt vissza lehet szorítani, de ha baj van, kitör belölük. A legújabb ötletük most az, hogy a muszlimokkal irtassák ki a német zsidókat.
Osztap_Bender
2023. december 22. 06:52
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>starlord-2<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<< Idióta, trágár kommentedben is jól látható, mitől is növekszik az a fránya "antiszemitizmus" az égig érő bab fölé is. Nos, az ilyen majmoktól, mint te is, meg a példakép rabbijaidtól.
fenris
2023. december 18. 01:35
áááá, neeeeee, az nem leheeeeet :))))))))))) valahogy a dojcsok mindig oda lukadnak ki, még ha hátat fordítanak neki és tüdőből rohannak az ellenkező irányba, akkor is :D nem lehet..? Egész véletlenül, hogy ők... genetikusan alábbvalóak?? A régi magyar főrabbi nyilatkozhatna ezügyben, volták sommás megjegyzései fajelmélet terén, pedig ugye... nem egy jó PR :))) kontraszelekció emitt-amott, ehh, na meg a pénz.
alexandrosz-2
2023. december 17. 23:24
Helyes. Az inga visszalendül, a zsidó vircsaftnak vége.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!