Freund és Verhofstadt is begőzölt az Orbán–Zelenszkij-találkozótól: „Remélem, sikerült észhez térítenie az autokratát”

2023. december 11. 13:30

A belga politikus szerint itt az ideje, hogy az Unió megvonja tőle a szavazati jogát.

2023. december 11. 13:30
null

A Mandiner beszámolt róla, hogy Javier Milei argentin elnök beiktatási ünnepségén találkozott egymással Orbán Viktor és Volodimir Zelenszkij. A két vezető szót is váltott, az ukrán elnök azt is elmondta, miről szólt az eszmecsere.

Ezt is ajánljuk a témában

„Heves vita Orbán és Zelenszkij között tegnap Argentínában. Remélem, sikerült észhez térítenie az autokratát” írta bejegyzésében a jelenetsor után Daniel Freund német EP-képviselő.

Guy Verhofstadt sem maradt csendben. A találkozóról azt írta:

Egy erős vezető harcol a demokráciáért, egy gyáva tönkreteszi azt”

„Nem hagyhatjuk, hogy Orbán tönkretegye az európai integrációt. Ideje, hogy az Unió megvonja tőle a szavazati jogát” – fogalmazott a belga politikus.

Nyitókép: Daniel Freund Facebook-oldala

Összesen 93 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
fogas paduc
2023. december 18. 12:43
ZSelét? - Észhez téríteni? - Az kizárt. Az csak a selyemzsinórra hallgat.
Palmimi85
2023. december 12. 10:48
Még, jó hogy van magyar és van Orbán Viktor, így ez a két duplanulla valamivel foglalkozik a nemiszervük vakargatása mellett is! Túl jól fizet az EU és ez a két Niemand nem tudja, mit tegyen a jó dolgában!
Salitis
2023. december 11. 22:46
Mekkora szarban lenneitt a 27 sunnyogó közel fele, ha nem tudnák biztosan, hogy M.o. elviszi a balhét, és kimondja, hogy a király meztelen.
Salitis
2023. december 11. 22:41
"Egy erős vezető harcol a demokráciáért, egy gyáva tönkreteszi azt” Csak az a baj, hogy itt nem egy gyáva van, hanem 27.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!