A világ pöcegödreiből ideszállított embertömegek magukkal hozzák a problémáikat

2023. december 27. 10:13

A gyűlöletük, a harcuk szétzilálja világunkat, kiüti a tartóoszlopait, míg végül Rómaként összeomlik.

2023. december 27. 10:13
Kötter Tamás
Kötter Tamás
Facebook

„A karácsony eltörlését követelték a palesztinpárti tüntetők New Yorkban

Hamar keresztényellenes atrocitásba torkollott a palesztinbarát tüntetés. A multik és a fekete gazdaság olcsó munkaerőjének, fogyasztónak, baloldali szavazónak a világ pöcegödreiből ideszállított embertömegek magukkal hozzák a problémáikat; folyamatos harcban állnak egymással és Európával, a nyugattal. 

Igen mindennel, legyen az hagyomány, szokás, viselkedési forma, ünnep stb. vagyis a kultúra, ami egyedi, megismételhetetlenné hellyé, szellemi, lelki, erkölcsi térre teszi világunkat. Teszik mindezt a baloldal hathatós támogatásával. A gyűlőletük, a harcuk szétzilálja világunkat, kiüti a tartóoszlopait, míg végül Rómaként összeomlik. 

Ezt nem hagyhatjuk‼️ 2024-ben erről döntünk.”

***

Ezt is ajánljuk a témában

***

Nyitókép: LOKMAN VURAL ELIBOL / ANADOLU / ANADOLU VIA AFP

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 48 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
CsakOlvas
2023. december 29. 08:55
(folyt.)Azonban, ezt nem annak a fejében kérték, hogy ne lehessen szót emelni a "szellemi pöcegödörrel" szemben, ami a fenti írásból kivillan. Tizenöt éve iratkoztam fel a(z akkor még reakcio.blog.hu) mandiner fórumára, legfőképpen a vitatársak és az írások érdekessége, és az akkor szinte egyedüliként képviselt konzervatív attitűd miatt, és ezáltal egy adott "színvonalhoz" hozzászoktam. Ebből a színvonalból mára nagyon sokat engedtek, ezt nagyon sokszor és sok helyen szóvá is tettük ittmaradt komment-társaimmal együtt. Ennek a színvonal-esésnek ez egy látványos, és számomra nem tolerálható mérföldköve, hogy az "ellenség" narratíváját egy konzi közösség köreibe beemelje bárki, úgyhogy igen, beleragadtam kissé ebbe a problémába, és igen, örülnék, ha ez maradna a legnagyobb gondom, hogy ne verjék szét Magyarország egyetlen megmaradt konzi hírportálját.
CsakOlvas
2023. december 29. 08:55
Xplorator, csak válaszolok Neked, hogy ne menjen teljesen mellé a diskurzus. "Neked meg a pöcegödör szóval van a legnagyobb problémád, miközben épp a kultúránkat, történelmünket és vallásunkat gyilkolják..." Elsősorban, nekem alapból nem "a pöcegödör szóval van a legnagyobb problémám", hanem itt, és most, az adott írás kapcsán van ezzel problémám, és le is írtam, hogy miért. Ha valami "comingoutot" várnál tőlem a nézeteim kapcsán, nyugodtan olvass vissza, most már lehetséges. Azok a dolgok ellen, ami miatt háborogsz, jelenleg a magyar kormány intézkedik, hogy nálunk ne történhessen meg, ez a maximum, amit tehetnek, nem véletlenül választottuk meg őket, többek közt erre kaptak megbízást. (folyt. köv.)
CsakOlvas
2023. december 28. 11:04
Xplorator, és a többiek: nem ment át, amit írtam Nektek, mert valahogy azt gondoljátok, hogy vagy a beilleszkedni képtelen, és nem is akaró embereket mentegetem, vagy azt, aki(k) a lakóhelyüket élhetetlenné tették. Nem, én Kötter Úr figyelmét óhajtottam felhívni arra, hogy bizony az alkalmatlan szóhasználat a mondanivalót is agyonüti, így világos? Másképpen: magára valamit is adó ember nem nevezi "világ pöcegödrének" mások szülőhelyét, még akkor sem, ha egyesek - akár az ott lakók is - élhetetlenné tették.
Xplorator
2023. december 28. 10:31
CsakOlvas 2023. december 27. 10:49 "a világ pöcegödreiből ideszállított embertömegek" tudja, kedves Kötter Úr, az én pofámon ég a bőr, hogy ilyesmit közzé tetszik tenni. Na, és hol vannak azok a "nem pöcegödrök", és mégis, ki felel azért, hogy hová született? Csupa kínzó kérdés, de hagyjuk is. A romboló folyamatokkal szembe kell szállni, ellent kell állni, ez rendben van, csak az a pöcegödör, az nagyon nincsen. Egyem a kis érzékeny lelkedet... Beleragadtál a cúna pöcegödörbe? Hogy ki hova született, az nagyjából irreleváns... Most viszont biztonságban van, relatív jólétben. Ki New-Yorkban, ki Hamburgban, ki Stockholmban. És nem arra koncentrál, hogy MEGKÖSZÖNJE a békét és a nyugalmat, a LEHETŐSÉGET hogy ott lehet. Nem arra koncentrál hogy DOLGOZZON, és tegyen valamit a saját életéért, hanem arra koncentrál hogy kimenjen tüntetni, hogy eltörölje a karácsonyt, hogy legyilkolja a befogadóit, hogy lezüllessze EURÓPÁT és AMERIKÁT saját pöcegödöri szintjére. Na ez az ami nem mindegy...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!