Rablótámadás volt Moszkvában – lövöldözés után 300 millió rubelt vittek el

2023. november 17. 22:58

A támadást banki dolgozók ellen követték el, akik pénzt szállítottak volna el az intézetből.

2023. november 17. 22:58
RUSSIAN ROUBLES

Ismeretlenek Moszkva központjában rálőttek két férfira, elloptak tőlük egy táskát pénzzel és elmenekültek, egy ember megsérült. Erről az orosz belügyminisztérium fővárosi főosztályának sajtószolgálata számolt be a TASZSZ hírportálnak.

„Előzetesen megállapították, hogy november 17-én moszkvai idő szerint 19 óra 30 perc körül a Presznyenszkij Val utcán ismeretlen személyek két polgárt fegyverszerű tárggyal fenyegetve több lövést adtak le irányukba, majd elloptak egy táskát, ezt követően egy Mercedes típusú gépkocsival elmenekültek. Az előzetes adatok szerint az egyik férfi megsérült” – közölte a sajtószolgálat.

A bűnüldöző szervek a TASZSZ-nek elmondták, hogy 

a rablótámadást banki dolgozók ellen követték el, akik pénzt szállítottak volna el az intézetből. Az előzetes információk szerint az ellopott táska 300 millió rubelt (átszámítva kb. 1,158 milliárd forint) tartalmazott.

A nyomozók közölték, a lövöldözők traumatikus pisztolyt, azaz gumilövedékes fegyvert használtak.

„A bank közelében történt fegyveres támadás után folytatódik az operatív és nyomozati intézkedések komplexuma. 

Megállapítást nyert, hogy a bűncselekményt egy tipp alapján tervezték meg és követték el” 

– tette hozzá a bűnüldöző szervek képviselője. 

A rendőrök azonosítják a támadókat, és intézkedéseket tesznek az őrizetbe vételük és bíróság elé állításuk érdekében.

Nyitókép: JANERIK HENRIKSSON / TT NEWS AGENCY / TT News Agency via AFP

 

 

 

Összesen 18 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
lajajakab11
2023. november 18. 19:02
moszkovitáknak INGYEN OROSZ RULETT TRIPLA golyóval! Körönként metiles VODKA " KREMLIN Special Stalinskaya" grátisz! ínyenceknek polóniumos KAVIÁR extra! Haladóknak noviCSOKI ! csak a félkegyelműek írjanak vissza ide!!!
Kerezs
2023. november 18. 09:10
Most vagy igény van a rubelre és nem igaz, hogy egy bukott fizetőeszköz, vagy bukott fizetőeszköz és így kívánják javítani az imázsát. Vagy egy egyszerű mindennapos bűncselekmény történt nem túl nagy értékre, csak nincs más izgalmasabb hír Oroszországból.
Gullwing
2023. november 18. 07:19
Már halottak.... Ők is meg minden családtagjuk...🤣
Chekke-Faint
2023. november 18. 06:47
Tommaso Ne pofázz félre, itthon az Orbán kormány védelme alatt állsz, de nem mindig lejáratod ahol csak lehet. A fajtád élvezi a legnagyobb védelmet itt Magyarországon. Az ilyen fajtiszta hülyékre én is azt mondom, intézzék el a Hamasz, ha lehet kapával és ásóval emlékeztetve arra amit fent írok. Azt akarjátok megbuktatni aki jót tesz veletek? Identitás zavaros barmok. Húzzátok a beleteket Izraelbe mert ott most szükség van rátok. Ja és elmész a siratófalhoz jusson eszedbe Orbán Viktor, hogy az kiállt az ilyen retkek mellett. Tommaso Te tényleg ki akarod a fajtátad írtatni? Azoknak tapsolsz akik most Európában ellened támadtak? Hogy lehet valaki ennyire beteg? Nagyon hajazol rá, Sőt még azt is feltételezem, hogy te is lőnél vagy kapával mennél a fajtátádnak. Identitás zavaros bélpesti zsidaj aljadék, nem tetszik a védelem amit az Orbán kormány ad. -Lehet menni haza Izraelbe, vagy nyugatra, majd ott megvédenek. Idióta állat.... Te komoly betegségben szenvedsz....
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!