Kikerült egy felvétel Gáza ostromáról (videó)

2023. november 19. 18:31

Az izraeli hadsereg egységei mélyen benyomultak Gázavárosba, ahol a felvették a harcot a védekező Hamász-harcosokkal, s műveleteket hajtottak végre a hírhedt gázai alagútrendszerben is.

2023. november 19. 18:31

A Magyar Nemzet arról ír, hogy az izraeli hadsereg (IDF) és a Hamász által közölt videókon jól látszik a városi hadviselés lassú, könyörtelen jellege. Az IDF egységei mélyen benyomultak Gázavárosba, ahol a felvették a harcot a védekező Hamász-harcosokkal, s műveleteket hajtottak végre a hírhedt gázai alagútrendszerben is.

Nyitókép: Képernyőfotó/YouTube

 

 

 

Kapcsolódó cikkek a Háború Izraelben aktában.

Összesen 43 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
alexandrosz-2
2023. november 20. 19:00
Szar zsidó propaganda. Hazug is, aljas is, szánalmas is. Pont, mint a zsidó.
Tommaso
2023. november 20. 13:14
A több száz m hosszú alagutak iskolák és kórházak alatt akkor is a terrorizmus bizonyitákai lennének, ha nem találtak volna bennük fegyvereket . De még találtak is
Ízisz
2023. november 20. 08:16
Z. Ki tartotta rabszolga sorban a palesztin embereket??? 😡👎💣💤 "Hamász-vezető: A mi törvényeink lesznek érvényben az egész bolygón, nem lesznek többé zsidók" https://index.hu/kulfold/2023/10/09/izrael-terrorizmus-hamasz-gaza-terror-raketatamadas-hadiallapot/ "Hamász vezetői több milliárd dollárt halmoztak fel az évek során. Így míg Gáza lakossága szegénységben és nyomorban él, és a terrorszervezet akciója miatt háborúban áll Izraellel, addig a vezetők luxusban élnek Katarban. David Atherton újságíró X-bejegyzésében arra hívta fel a figyelmet, hogy „a Gázának nyújtott nemzetközi segély évente 1 milliárd dollár, amelynek felét háborúra költik. Nagy részét a Hamász vezetői zsírozzák le, akik 5 csillagos szállodákban és márványozott kastélyokban élnek”. ""Hamász terroristák: halott zsidókat erőszakoltunk meg és gyerekeket fejeztünk le 2023. október 25. szerda, „Az volt a terv, hogy házról házra járunk, és mindenkit megölünk, beleértve a nőket és a gyerekeket is”"
Ízisz
2023. november 19. 22:39
Z. "Az egykori elitkatona és politikus felhívást intézett az európai nemzetekhez, hogy ismerjék fel, hogy Izrael ellenségei a nyugati civilizációval is szemben állnak. Ez egy ébresztő Európának. Tényleg azt hiszik, hogy ez a háború Izraelről szól? Ma rólunk van szó, holnap rólatok” Ez egy háború a nyugati demokráciáink életmódja ellen. Izrael a frontvonalban küzd ebben a háborúban, a háborúban, amely megvédi önöket attól, ami a hátsó udvarukban történhet” – mondta a videóban." Ezt csak az nem érti, aki NEM AKARJA MEGÉRTENI!!! 💯💤
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!