Dróntámadással vágtak vissza az ukránok (videó)

2023. november 26. 22:41

Civil épületekben okozott károkat a célt ért támadóeszköz.

2023. november 26. 22:41

Miközben Oroszország az eddigi legnagyobb dróntámadását hajtotta végre Kijev ellen, az ukránok sem tétlenkedtek. Ők Tula orosz városra mértek csapást vasárnap hajnalban. Az oroszországi város lakói robbanások hangjaira keltek, egy drón be is csapódott az egyik emeletre. A Baza Telegram-csatornáján videókat is közzétettek a támadásról.

Ezt is ajánljuk a témában

A nyitókép illusztráció. Fotó: Pixabay

Összesen 8 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Kanmacska
2023. november 27. 09:46
Lőjenek csak! Fogy a drón, fogy a raketta,fogy a fegyver. Nemsokára vége!
alexandrosz-2
2023. november 27. 07:56
Szar hohol zsidó propaganda. Hazug is, aljas is, szánalmas is. Pont, mint a zsidó meg a hohol.
Kovács Ubul
2023. november 27. 06:53
A cseljabinszki "traktor"gyár: https://www.youtube.com/watch?v=C3OeFjqoz6o
lendvaiildiko
2023. november 27. 06:47
Lefeleztek az ország lelekszámát, ellopták a segélyek nagy részét, a kapott fegyvereket átadták a muszlim harcosoknak, a fovezerek villakat vették külföldön. Eddig, és ne tovább! Fiúk, adjátok fel, nem jön több lóvé. S legalább nem lesz több halott, áldozat. S miközben majd szurcsolitek a Coca colat a bárokban, gondoljátok a fagyban reszketőkre, kiknek házat, életük egeszet szetromboltatok!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!