Magyarország menthetetlen

2023. október 24. 20:39

Még mindig prostituáltaké és tanulóvezetőké a Népliget.

2023. október 24. 20:39
null
Havas Henrik
Havas Henrik
Facebook

„Október 24. kedd. Délután öt óra előtt néhány perccel a Klasszik Rádióról átkapcsoltam a Retrora. A műsorvezető azt mondta, hogy most telefonált egy sofőr, hogy valami történt a Ferihegyi úton, a centrum felé kilométer hosszan állnak az autók. 
Azt hiszem, a Fidesz részéről akkor üzenték meg először, hogy kinyírnak, amikor azt mondtam, hogy Fürjes Balázs az elbaszott uszodája után reggelente tényleg szembe köphetné magát, mert még mindig nem készült el a ferihegyi gyorsforgalmi út. Még mindig prostituáltaké és tanulóvezetőké a Népliget. (Lehetne persze Budapest Prátere is, de nem az, ha csak nem számítjuk, hogy a peremén épülget Kubatov Fradi-városa.) Ehhez képest Fürjes Balázsnak (a budapesti nagyberuházások kormánybiztosa) van pofája azt nyilatkozni, hogy ha valaki jön Ferihegyről Budapestre és meglátja a Groupama Arénát, rögtön tudja, hogy világvárosba érkezett. (A hajléktalanokat, meg az ilyen-olyan romokat, álcázó hálóval takarják el.) 
Azóta irtóztató pénzért felépült az MVM Dome, meg az atlétikai stadion csak azért, hogy mind a kettő üres legyen, és ezt a Fürjest, ahelyett, hogy internálnák valahova az Alföldre, előléptették a Nemzetközi Olimpiai Bizottság tagjává. Halkan megkérdezem, hogy Thomas Bach, meg a többi NOB-korifeus nem jött még be Budapestre Ferihegyről? Nem tudják, hogy a Magyar Vívó Szövetség elnöke egy hentes, akiről annak idején Kulcsár Győző (mindenféle olimpiai-és világbajnok) megjegyezte, hogy ez a Csampa a kardot se tudja megkülönböztetni a párbajtőrtől?! (Ez igaz, viszont a Csampa söprögetőt játszik a Fidesz parlamenti focicsapatában.)
Ha már Olimpiai Bizottság! Meglepetésre, Kulcsár Krisztiánt (Kulcsár Győző unokaöccse), aki egyéni világbajnok, megválasztották a Magyar Olimpiai Bizottság elnökévé. Aztán leváltották. Elképesztő, ki mindenki lesz Magyarországon sportvezető. Soroljam? Az éles eszű Kósa Lajos, a számvitellel hadilábon álló Szűcs Lajos, a Lázár János nevű vadász (Szűcs utódja, de nem találja a pénzt) és hát a sok között azért két kuriózum: Szabó László nem csak a sakkozóknak, de a sérült sportolóknak is a mentora, már amikor éppen nem megnyitóünnepséget, vagy hazafias musicalt szervez. ”

Nyitókép: képernyőmentés.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 42 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Skulo
2023. október 27. 12:06
Panelproli tahóság,puzséri szófosás, hogy miért jársz a ligetben, - nyilván olcsó, de lassan újságírást is tanulhatsz a lányoktól.
Osztap_Bender
2023. október 27. 08:35
Még szerencse, hogy a Népligetben vannak curvák, így van hová járnod.
catalina11
2023. október 26. 13:03
„Kibírhatatlannak tartom a képernyőn, idegesít a modortalansága, a slampossága, a narcizmusa. Havast a Heti Hetes rontotta el” – fogalmazott a színész Havas Henrikről."
Kotucso
2023. október 26. 08:54
A Práter tele van kurvával, meg narkóból sincs hiány. A Népligettel kezdhetne valamit Karácsony barátod, mert a fővárosé. Ha a kormány hozzányúlna te sikoltoznál elsőként, hogy fákat vágnak ki. Az MVM dómban folyamatosan vannak rendezvények telt házzal. A gyorsforgalmi helyére meg adj egy tippet ha már olyan kurva okos vagy. Nem értesz te semmihez a nők zaklatásán kívűl te köcsög.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!