Európai dallam, magyar tánc

2023. október 29. 09:03

Ahhoz, hogy a miniszterelnök Brüsszelben a magyarok pontos véleményét képviselhesse, arra biztatok mindenkit, hogy éljen a lehetőséggel, és mondja el véleményét a nemzeti konzultáción!

2023. október 29. 09:03
Kiszelly Zoltán
Kiszelly Zoltán
Mozgástér

„Nagy a baj Brüsszelben! A pénz elfogyott; a globalisták már csak törékeny szivárványkoalíciókkal tudják hatalmukat biztosítani; a migránsok idestova annyira »otthon« érzik magukat Európában, hogy távoli földrészek konfliktusait is itt akarják kihordani. És mi jut a nyugat-európai őslakosoknak? Szankciós infláció, még nagyobb migráció és megszorítások, mert a pénzük kell Ukrajnának és az eurokraták fizetésemelésére. Minket, magyarokat mindenről egy új nemzeti konzultáción kérdeznek meg.

Magyarország a nyugati szövetségi rendszerek egyenrangú tagja, teljesíti kötelezettségeit és lehetőség szerint alakítja ezen szövetségek sorsát. Ahogy az átlag nyugat-európai polgár elégedetlen az integráció menetével, úgy az átlag közép-európai is az, csak más okból. Nyugaton a »jó populizmus« jegyében azt szuggerálják, hogy »minden rossznak a keleti bővítés az oka«, »hiba volt a többségi szavazásra való áttérés nélkül beengedni az újakat«, akik »hálátlanok« és egyébként is csak a baj van velük, mert »rosszul« szavaznak és nem ugranak a nyugatiak után a kútba »osztják kellően az európai értékeket«, vagyis elutasítják a kötelező betelepítési kvótát; nem kérnek a gender őrületből; nem Indiából akarnak felárral orosz olajból készült dízelt vásárolni; vagy nem akarják összes fegyverüket és pénzüket Ukrajnában elégetni.

Mondjuk el véleményünket!

Brüsszel csak az óraátállításról kérdezte meg az európaiakat, aztán a tagországokra hagyta a kérdést. A magyar kormány ezzel szemben egy újabb nemzeti konzultáción azokról az égető kérdésekről kérdez meg minket, amelyek az unió asztalán vannak. A nemzeti konzultáció egy olyan hungarikum, ahol mindenki elmondhatja véleményét, ütköznek az érvek és alternatívák, majd végül kikristályosodik egy többségi álláspont. Mivel a szabadság kis köreiben egy széles és demokratikus vita zajlik, annak eredményét a magyarok többsége elfogadja. Ahhoz, hogy a miniszterelnök Brüsszelben a magyarok pontos véleményét képviselhesse, arra biztatok mindenkit, hogy éljen a lehetőséggel, és mondja el véleményét a nemzeti konzultáción! Hátha az európai dallamra eljárt magyar verbunkos másokat is táncra késztet.”

***

Nyitókép: MORITZ FRANKENBERG / DPA / DPA PICTURE-ALLIANCE VIA AFP

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 8 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
II.baljoska61
2023. október 29. 10:32
Szánalmas propaganda...
Tasi János
2023. október 29. 09:53
A pénz a teljes nyugati civilizációban "elfogyott", miközben itt nyomtatják, ugye? Fejtse már ki nekem Kiszelly úr ezt bővebben! Azt IS beleszőhetné, ha már válaszol, ha mindenki nyakig el van adósodva, ki az, akinek tartoznak? Mert ha körbetartozás van, azt viszonylag gyorsan rendezni lehetne, ugyebár?
llnnhegyi
2023. október 29. 09:14
J Brahms: Magyar táncok -:)))
llnnhegyi
2023. október 29. 09:06
Az MJK tudja, hogy mi a hazafias kötelessége! Pelso j ! Hallod, látod?-:)))
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!