Élő adásban végezzük ki az izraeli túszokat – ígéri a Hamász

2023. október 09. 21:02

A terrorszervezet így reagált az izraeli légicsapásokra.

2023. október 09. 21:02
Gáza, izraeli légi csapás

A Hamász terrorcsoport a túszok kivégzésével fenyegetőzik, válaszul a Gázában végrehajtott izraeli csapásokra – közölte a Hamász egyik szóvivője a gázai Shehab hírügynökség szerint – tudósít a Times of Israel. 

„Ettől az órától kezdve minden, az otthonuk biztonságában, figyelmeztetés nélkül elkövetett támadásra civil túszok kivégzésével fogunk válaszolni, amit videón és hangfelvételen is közvetíteni fogunk” – mondja a szóvivő, aki az Abu Obeida nevet használja.

A lap tudósítása szerint egy védelmi tisztviselő a Kneszet tagjainak elmondta, hogy nem jeleztek Gázában a civileknek előre, melyik házakat éri majd légi csapás.

Nyitókép: MAHMUD HAMS / AFP

 

Összesen 66 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
syphax-2
2023. október 10. 07:53
ELKÉPESZTŐ(!!!) ÉS EMBERI SZAVAKKAL KI-FE-JEZ-HE-TET-LEN "AZ", amit ezek az embernek nem nevezhető egykori-valahai "embernek hazudott" fehérjehalmazok.-rákosan romlott sejtburjánozványok kiokádnak magukból. EZEKHEZ KÉPEST AZ AUSCHWITZ-I KÁPÓK ÉS MENGELEDOKTOROK sima, erkölcsi magaslatokon tündöklő úriemberek....
Chekke-Faint
2023. október 10. 06:38
'Ettől az órától kezdve minden, az otthonuk biztonságában, figyelmeztetés nélkül elkövetett támadásra" Tehát még azt sem tudják, hogy ők milyen támadással kezdték.... Ez tényleg egy buggyant szervezet és erővel totálisan le kell radírozni a földről.
ringwoodite
2023. október 10. 05:20
Ehhez ertetek ti Isten barmai arabok, fegyverteleneket lefejezni. De ha a masik kezeben mar ott a puska osszeszarjatok magatokat Allah Akbart uvoltozve!!!
régilaci
2023. október 10. 00:05
Mire számítottak a palesztinok?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!