Az Egyesült Államok szerint nem megoldás a tűzszünet

2023. október 31. 06:30

Úgy vélik, ez jelenleg csak a Hamásznak kedvezne.

2023. október 31. 06:30
null

Az Egyesült Államok nemzetbiztonsági tanácsának szóvivője, John Kirby nemrég azt nyilatkozta, a Fehér Ház nem hisz abban, hogy jelenleg a tűzszünet lenne a legjobb megoldás az izraeli háborúban.

„Nem gondoljuk, hogy jelenleg a tűzszünet lenne a helyes megoldás. Szerintünk most a tűzszünet a Hamásznak kedvezne, és csak ők nyernének vele... Mi azt mondjuk, hogy átmeneti, lokális, humanitárius szünetek kellenek” – idézi Kirby-t X bejegyzésében David Smith, a The Guardian tudósítója.

A szóvivő ezt azután nyilatkozta, hogy az USA leszavazta az ellenségeskedések beszüntetéséhez vezető tartós humanitárius tűzszünetet követelő indítványt.

Nyitókép: Brendan SMIALOWSKI / AFP

 

 

Kapcsolódó cikkek a Háború Izraelben aktában.

Összesen 80 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
survivor
2023. november 02. 07:49
MaBaker Aha. És az MIRE JÓ NEKIK ?? A hulla nem fogyaszt, nem termel..
survivor
2023. november 02. 07:40
Aki kimaradt az perférikus, jobboldali vezetésű: Franco, Salazar, Atatürk. Írország (SinnFéin..) Es Svájc. A pénz semleges
survivor
2023. november 02. 07:37
Mar majdnem megdícsertem Tommasot.. Utána eszembe jutott Károlyi, Kun, Landler, Korvin,Gerő, Rákosi.... A vilaghaborúbol nem lehet kimaradni... Egy centrum országnak. Földrajz, térkép Tomika: Mussolini,Hitler es Sztálin BALOLDALI volt...
survivor
2023. november 02. 07:30
Izraelben nem ? Es Orosz-ukrajnában se ?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!