A leghalálosabb drogtól beállt emberek lepik el az utcákat egy San Franciscó-i negyedben (videók)

2023. szeptember 05. 11:36

Egészen furcsa pózokban feszítenek a fentanil hatása alatt álló fiatalok a kalifornai városban.

2023. szeptember 05. 11:36
null

Tizenhét perces videó Philadelphiából: drogosok, szemét, és még több drogos – számoltunk be két évvel ezelőtt az amerikai nagyvárosban készült videóról.

Ezt is ajánljuk a témában

Ha mennyiségben nem is, látványban mindenképpen überelik a 2021-es felvételt a Kaliforniában készült friss videók, amelyekről a CNN ír.  A felvételek egészen pontosan San Franciscóban készültek, és többségében a fentanil nevű szer hatása alatt álló emberek láthatóak rajta – egészen megdöbbentő pózokban. ( A fentanilt egyébként a leghalálosabb drognak tartják az Egyesült Államokban, mert elenyésző a különbség a fogyasztói és a halálos dózis között, így nagyon könnyen túladagolható.)

A város Tenderloin nevű negyedében  annyira elfajult a helyzet, hogy már fényes nappal, az utcákon is rengetegen élnek a tudatmódosítókkal, és ennek mellékhatásai is láthatóak: emberi ürülék, használt tűk és töltényhüvelyek hevernek a járdákon.

 

Összesen 58 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Martell 2
2023. szeptember 06. 01:25
Szerintem az itteni ukránseggnyalók is hasonló figurák lehetnek, ha épp nem négereket szopnak apróért akkor a Soros ügynököknek gépelnek ide néhány centért.
Box Hill
2023. szeptember 05. 19:12
Minden demokráciák zászlóshajója ajánlja magát mint példa.
kiss.istvan770
2023. szeptember 05. 18:19
Nem csak San Francisco, de az egész USA teke van hajléktalan drogosokkal. Népesség arányosan az élvonalban vannak a hajléktalanok és a drogosok számában: https://www.youtube.com/@streetsofamerica/videos
fraktoaster
2023. szeptember 05. 14:28
Politikai értelemben velük nem veszít Bidé. Ezek demokrata szavazók életükben és holtukban is...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!