Nem fogunk Soroséktól egyhamar megszabadulni

2023. augusztus 14. 21:40

Mindössze az történik, hogy Soros Junior átszervezi a csapatát, megnézi kik a leglelkesebb, és legszorgalmasabb „nyílt társadalom” hívő lipsik, és ők fogják kapni a nagyobb zsetont.

2023. augusztus 14. 21:40
Apáti Bence
Facebook

„Tényleg aranyos, hogy látszólag idegösszeomlást kapott Soros birodalom hazai lerakata, amiatt hogy a reggeli hírek szerint a szponzoruk, a főnökük, a sugar dady-jük kivonul Európából, de erről persze szó sincs.

(Ne reménykedjetek!)

Mindössze az történik, hogy Soros Junior átszervezi a csapatát, megnézi kik a leglelkesebb, és legszorgalmasabb »nyílt társadalom« hívő lipsik, és ők fogják kapni a nagyobb zsetont.

A többiek meg talán kicsit kevesebbet, de a maradék simán annyira elvakult, hogy önszorgalomból fogja nyomni az Lmbtqmigránsimizősötétzöld propagandát.

Nem fogunk Soroséktól egyhamar megszabadulni.”

Nyitókép: MTI/Európai Parlament/Philippe Buissin

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 14 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Palatin
2023. augusztus 15. 21:28
Nemzetünk démona, rossz szelleme Soros, Küzdelmünk ellene nehéz harc és szoros. Nála ármány, hitszegés megszokott rutin,. Szutykos gyülöletet szór ránk e Rasputin. Népünk hütlen gyermeke e tékozló fiú, Hogy bünbánón megtérjen, ahhoz ö túl hiú. Inkább még támadja hös népét konokul, Bünlajstromából mint aggastyán sem okul. Midászi vagyonát bösz hatalomra váltja. Kétes üzelmeit csupán istenünk ha látja, Kivel ö konkurál, mint "földi helytartója", Nem lesz már ideje, hogy vétkeit lerója... Ö maga köré gyüjtötte hiénák hadát, Harcias csalókat és nem kevés banyát. Vagyonát mutyikkal szerezte, toldotta, Züllött rajongóit ránk böszen bujtotta. Dühödt haragja miböl táplálkozik? Minden tette mögött a suska lakozik. Kezét tette volna magyarok pénzére, Ám bátor Viktorunk ütött a kezére. E szörnyü blamázst ö el nem feledé, A világ vad farkasait ezért összeterelé, Életét tette rá, hogy ezt megbosszulja, Mérgezett törét a magyarokba szúrja.
bogdan5-aki-vigan-jatszott-mig-elevenen-egtek-az-oroszok
2023. augusztus 15. 14:24
libsi vagy lipsi?
Aegopolis.
2023. augusztus 15. 00:55
Jól mondod, Bence. Ti már örökre a saját faszságaitok foglyai maradtok. A világ változik, a magadfajta balfék meg csak fújja, amit nagynehezen betanult, pedig a zenekar már rég más nótát játszik.
Autofocus
2023. augusztus 14. 23:03
Azzal poénkodtam amikor meghallottam, hogy most tették le Alex elé a 2022-es magyarországi választási projektjük költség-haszon elemzését, ez lehetett a döntő érv. De sajnos a viccen túl van egy olyan keserű narratíva, hogy a meló el lett végezve, az EU már önjáró idióta, a gép forog, az alkotó pihen, még ha diabolikus antitézise is a teremtésnek, megfogant már ez a romlott eszme. Az persze puszta geopolitikai érdeklődésből kíváncsivá tesz, vajon a 444-nél megspórolt pénzből nyitnak-e Teheránban buzibárt, lesz-e Rijádban Prájd, fognak-e Kabulban abortuszklinikát nyitni, de sajnos nincsenek illúzióim: Lebuktak, mint Rottenbiller, az OSF szolidan de direktbe pénzelt hálózata helyett kerülőutas undergroundba mennek át, mert látják hogy Európa normálisabbik keleti fele éberen figyeli minden mozdulatuk.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!