Az oroszok nem sokat vártak a megtorlással: Zaporizzsjában robbantottak, Kijevet rakétákkal lőtték

2023. augusztus 05. 18:57

A Kreml a fekete-tengeri támadások után fenyegette meg az ukránokat, hogy válaszlépéseket fog tenni.

2023. augusztus 05. 18:57
null

A helyi média közlése szerint szombaton késődélután légiriadót rendeltek el Kijevben, Zaporizzsjában pedig robbanások történtek – írja a Sky News.

Az intenzív támadások nem sokkal azután kezdődtek, hogy a Kreml azt ígérte, Oroszország megtorolja a Fekete-tengeren tegnap hajók ellen intézett ukrán támadásokat

 

Az ukrán fővárosban, Kijevben idén már több orosz rakétacsapás történt, a légvédelmi sziréna legutóbb a jelentések szerint helyi idő szerint 18 óra 17 perc körül (magyar idő szerint 17 óra 17 perc) szólalt meg.

 

Az ukrán légierő közölte, hogy orosz cirkálórakéták tartanak a város felé, és azt tanácsolta az embereknek, hogy vonuljanak fedezékbe.

Közben az orosz és az ukrán média egyaránt robbanásokról számolt be Zaporizzsjában, ahol Európa legnagyobb atomerőműve található.

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: MTI/AP/Libkos

Összesen 117 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sormar-2
2023. augusztus 06. 10:19
A tengert nem kellene értelmetlenül olajjal szenyezni, mert erre egyetlen embernek sincs joga.
Kovács Ubul
2023. augusztus 06. 07:10
Semmi nyoma tömeges muszkarakéta-becsapódásnak. Valódi légvédelemmel ellátott célpontok ellen szarra se mennek. Majd megint megtalálják a magtárakat ezek a hősök.
gyzoltan-2
2023. augusztus 06. 06:44
A zsidóság oroszok elleni háborúja az elvártaknak, a provokációknak megfelelően terjeszkedik, növekszik! Az eszkalációnak is javára válik a nemzetközi "béke-tárgyalás", természetesen az oroszok nélkül... -mit tehetnek az oroszok, hogy ne a németek tragikus sorsára jussanak..?!
Szutykok
2023. augusztus 06. 06:16
Kínlódik a ruszki de ez már az utolsó rángatózása, százezerszámra pusztul az ork és az észak koreai orbánhoz járnak fegyverért pitizni:DD
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!