Meztelenre vetkőzött, majd megharapott egy rendőrt a müncheni gép utasa

2023. június 25. 17:31

A 27 éves nőt pszichiátriára szállították.

2023. június 25. 17:31
null

Meztelenre vetkőzött a Münchenből Szófiába tartó repülő egyik utasa – számol be az esetről a német Spiegel. A 27 éves nő azután vette le az összes ruháját, hogy minden utas felszállt a gépre. Nemcsak levetkőzött,

de hangosan sikoltozni is kezdett.

A légiutas-kísérők, és a kiérkező rendőrök is megpróbálták meggyőzni, hogy öltözzön fel. Egyiküket, aki egy pokrócot próbált meg ráteríteni, meg is harapta. 

A nőt végül leszállították a gépről, és egy pszichiátriai intézetbe vitték. A repülő végül három és fél órás késéssel szállt le Bulgáriában.

A nyitókép illusztrácó, forrása a Pixabay.

Összesen 77 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Tuners
2023. július 06. 16:05
Drogqueen nevő mandineres blogger/influenszer akcióját láthatták. Most már biztonságban van Bulgáriában, a telefonját viszont sajnos megtarthatta, szóval a további állapotfrissítéseket majd tőle tudják olvasni. 🤪
Obsitos Technikus
2023. június 25. 23:33
Na. Ez már hír. Ha a hölgy civilben postás, a rendőr meg kutya, akkor az igazi.
hunyadyt
2023. június 25. 20:01
Csak viccelni próbáltam. Egyébként sem tartozol magyarázattal, és a hűség is becsülendő. De mi köze ennek Szabó Tímeához, izé ........ az ismeretlen őrült nőhöz?
Hyazinth
2023. június 25. 19:22
Melyik részét harapta meg a rendőrnek?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!