Lavrov lánya elmenekült – összecsapások törtek ki a hoteljénél

2023. május 21. 07:29

Férjével együtt menekülhettek el, állítólag most Szaúd-Arábiában vannak.

2023. május 21. 07:29
null

Lavrov rokonai biztonsági erők kíséretében hagyják el Grúziát – írta meg az Ukrajinszka Pravda. A lap szerint Jekatyerina Vinokurova (Lavrova), az orosz külügyminiszter lánya és férje, akik ellen nyugati szankciók vannak érvényben, tüntetéshullám közepette hagyták el Grúziát – ahol egy rokonuk esküvőjén vendégeskedtek volna.

Állítólag Vinokurovát és férjét a grúz állambiztonsági szolgálat és a belügyminisztérium kísérte.

A hírek szerint éjfélkor lépték át a határt, és most Szaúd-Arábiában vannak. Közben Vinokurov testvérének menyasszonya és más vendégek, akiknek részt kellett volna venniük az esküvőn, a Kvareli Lake Resort szállodában maradtak.

Az épület alatt összecsapások törtek ki az oroszok Grúzia elhagyását követelő tüntetők és a rendőrség között. A grúz belügyminisztérium hivatalosan megerősítette 16 ember, köztük ellenzéki politikusok őrizetbe vételét.

Nyitókép: MTI/EPA-KEYSTONE

Összesen 278 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
RasPutin
2023. május 22. 06:38
Lavrov lánya miért nem Moszkvába menekült?
Namond
2023. május 21. 16:27
Gondolom, a lincselni vágyó csürhe elöl jobb elfutni, mint harcolni vele.
Lajoss
2023. május 21. 13:40
A Szíjártó igazán befogadhatná őket..:)
sacrament
2023. május 21. 12:44
Na ruszkiszopó takonynácik megürült egy hely Putler slicce előtt -pedig krvára dúsgazdaggá lopta az apja- előtt lehet kihúzni szopni..höhöö..
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!