Életfogytiglanra ítéltek egy kétéves gyereket Észak-Koreában, mert Bibliát találtak a szüleinél

2023. május 28. 17:52

Amerikai jelentések szerint Észak-Koreában 70 ezer keresztényt tartanak fogva.

2023. május 28. 17:52
null

Egy kétéves észak-koreai gyrmeket életfogytiglani börtönbüntetésre ítéltek, miután a hatóságok a kisgyermek szüleinél egy Bibliát találtak. Az országban hatalmon lévő totalitárius rezsim továbbra is „kivégzi” és „kínozza” a vallásos polgárokat – írta a New York Post.

Az amerikai külügyminisztérium új nemzetközi vallásszabadságról szóló jelentése szerint

Észak-Koreában 70 ezer keresztényt tartanak fogva.

A megállapítások aláhúzták a Kim Jung Un legfelsőbb vezető által rendszeresen alkalmazott brutális büntetőintézkedéseket – hívta fel a figyelmet a lap.

Azokat, akiket Észak-Koreában rajta kapnak, hogy birtokolják a Bibliát, halálbüntetés fenyegeti, míg családtagjaikat – beleértve a gyermekeket is – életfogytiglani börtönbüntetésre ítélik. A szóban forgó család összes tagjának rövidesen börtöntáborba kell vonulnia – olvasható a New York Post oldalán.

Nyitókép illusztráció. Fotó: Pixabay

 

 

Összesen 101 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
hirám
2023. június 08. 15:08
Nos ez a kommunisták igazi arca. Ahol nem egészen ezt teszik, csak azért nem, mert még nem érzik elég erősnek magukat hozzá..
Xplorator
2023. június 02. 13:40
Egyre kevesebb a különbség Észak-Korea, és a "fejlett", "demokratikus" nyugat között... (Mindegyik "demokratikus")
Ergit
2023. június 02. 09:38
A szocializmusban/kommunizmusban nem tűrik/tűrték el az Istenben való hitet. Írtották a vallást csupáncsak azért mert azt akarták/akarják, higgyenek az emberek, de csak a szocializmusban/kommunizmusban és persze a vezetőikben, mint istenben.
Csigorin
2023. május 31. 15:02
ilyeneket ki talal ki es mennyit fizetnek erte? mert en is tudok ilyet: mar az anyja hasaban kivegzik a csecsemot ha a nagyszuloje ranezett egy templomra, kenyszerabortusz Eszakkoreaban politikaiaknak
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!