Prigozsin egy rakás halott katona előtt üvöltözik és fenyegetőzik (VIDEÓ)

2023. május 05. 21:07

A Wagner-csoport vezetője akár jövő héten kivonhatja csapatait Bahmutból, ha nem kap lőszert.

2023. május 05. 21:07
null

A Wagner zsoldoscsoport vezetője kijelentette, hogy akár már május 10-én kivonhatja csapatait a Bahmut elleni orosz előrenyomulásból – számolt be a Telegraph. A portál szerint

Prigozsin kőkeményen beleszállt az orosz vezetésbe a fegyverellátás hiánya miatt.

A Kremllel szembeni eddigi legszókimondóbb kritikájában a zsoldosvezér elmondta: a szükséges mennyiségű lőszer 70 százaléka hiányzik, beszédét pedig közvetlenül Szergej Sojgu védelmi miniszterhez és az orosz fegyveres erők vezérkari főnökéhez intézte.

Nyitókép: YouTube

Összesen 121 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Mich
2023. május 06. 14:35
A brit buzik egy gyászbeszédet figuráznak ki...
Gordon.
2023. május 06. 09:31
Szívatják a Wagnert, szívatják prigót. Semmi meglepetés, régi hagyomány ez Sztalin óta. Sztalin még Leningrád védelmének vezetőivel is hasonlóan bánt el ( 5 kivégzés, ezrek elmozdítása) - nehogy már túl népszerűek legyenek és túl sokat gondoljanak magukról. Hasonló sorsot kapott a legsikeresebb szovjet marsall, Zsukov is, akit a háború után Sztalin félreállított, egy félreeső garnizonba helyezve őt. Kirov, Kalinyin - hosszú a sor... Ez a mostani dolog taktikus húzásnak tűnik.! Prigó és a Wagner megtette a magáét, ráadásul nem a hadsereg vérzett és a besorozott, elesett foglyokért sem sírtak Putyinék. A Wagner is kezdett túl nagyra nőni. A Wagner kivonulása természetesen nem eredményez légüres teret és Bahmut felszabadulását. Átadják az állásaikat az orosz reguláris erőknek, akik aztán learathatják a babérokat - ha tudják. Prigó pedig mint hasznos idióta más hadszíntér (esetleg más kenyérkereset) után nézhet.
Chris75
2023. május 06. 03:11
Ez sima színjáték, mint már annyiszor.... Egy kiselőadás ami a hoholoknak és nyugati szponzoraiknak szól, hátha beugranak. Prigozsin a főnök embere, pontosan tudja hol a helye és mi a szerepe és aszerint is cselekszik.
stug
2023. május 06. 03:02
Vegyenek a darkwebről, ahová az ukránok eladják.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!