Liu Shaoang olyat posztolt, aminek Magyarországon egészen biztosan nem fognak örülni

2023. április 02. 17:14

Kínaiul, kínai zászlóval, Kínát a hazájának nevezve ünnepli győzelmét Liu Shaoang.

2023. április 02. 17:14
null

„Köszönöm mindenkinek a támogatást és a bátorítást!” – írta kínaiul Instagramján Liu Shaoang. Az olimpiai bajnok gyorskorcsolyázó hozzátette:

a jövőben is folytatni fogom az edzéseket, hogy még több dicsőséget szerezzek Tiencsin és az országom számára!

Alig várom, hogy a jövőben egy nagyobb színpadon találkozzunk!” – tette hozzá. Bejegyzése végén magyarul annyit írt: „Köszönjük azoknak, akik eddig is velünk voltak”.

„Én olyan sportolót még nem láttam, akinek a döntésében nem játszott szerepet a pénz" - sportközgazdász a Liu fivérek ügyéről a Mandinernek

Meghatározói a magyar sporttörténelemnek, nemzeti dicsőséget szereztek nekünk, megérdemlik, hogy ha menni akarnak, elengedjük őket - mondja a korcsolyázókról Dénes Ferenc, aki szerint a sport is olyan munka, mint a többi: fizetés jár érte. De vajon miért, kitől és mennyi?

Forrás: Fred Lee/Getty Images

Összesen 179 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
mikorkakalman
2023. április 05. 21:06
Mégis mi közük a magyaroknak ahhoz, hogy egy kínai korcsolyázó nyer Kínában egy érmet?
kurucPista
2023. április 04. 00:03
én csak Gratulálni és köszönni tudom Nekik - amit magyar színekben elértek ! és További Sikereket !
Zsolakomarom
2023. április 03. 17:05
Nincs ebben semmi kulonos, elhagytak szegeny szulofalujukat, s a nagypalyara leptek. Nemsokara a szakembereink is mennek Kinaba, szintol fuggetlenul
VerdbenekhyKeményFarkas
2023. április 03. 16:11
Igazuk van! Magyarország egy leszálló ágban vegetáló, lepukkant nyomorúság földje! Semmi perspektíva, aki teheti: menekül!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!