„Nem ez volt az utolsó erőszakos kivégzés” – írja az ukrán katona lefejezéséről egy Wagner-közeli csatorna

2023. április 13. 12:43

A csoport szerint a háború alatt brutalitással vádolni olyan, mint gyorshajtásért büntetni egy autóversenyen.

2023. április 13. 12:43
null

A lefejezés „nem az utolsó erőszakos kivégzés volt” a háború alatt – állítja a Wagnerhez köthető csatorna a Sky News cikke szerint. Az Institute for the Study of War szerint a magánhadsereghez kapcsolódó csoport azt állította, hogy „mindkét fél brutális cselekményeket követ el”, ezzel próbálva mentegetni a gyilkosságot. 

A csoport azt is írja: 

a háború alatt brutalitással vádolni olyan, mintha megbüntetnének gyorshajtásért egy autóversenyen.

Az amerikai thinktank szerint azonban az orosz erők által alkalmazott erőszakos taktikák kontraproduktívak lehetnek, hiszen aláássák az orosz hadsereg professzionalizmusát és fegyelmét.

Nyitókép: pillanatkép a Wagner-csoport egy videójából. Illusztráció. Forrás: Képernyőfotó.

 

 

Összesen 59 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
NullaSalus
2023. április 13. 22:01
Valóban nem az utolsó, mert a zöld növényzetből ítélve tavaly nyáron készülhetett.
Akitlosz
2023. április 13. 19:17
"A csoport azt is írja: a háború alatt brutalitással vádolni olyan, mintha megbüntetnének gyorshajtásért egy autóversenyen." Hát, ha sárga zászló van érvényben, vagy biztonsági autó, akkor bizony megbüntethetnek gyorshajtásért.
Akitlosz
2023. április 13. 19:16
Feltéve, ha az van azon a videón, amit az ukránok és a Mandiner állítanak.
critical man
2023. április 13. 15:30
„Nem ez volt az utolsó erőszakos kivégzés” Miért? Van finom és érzékenyített kivégzés is? Strumming my pain with his fingers Singing my life with his words Killing me softly with his song Killing me softly with his song Telling my whole life with his words Killing me softly with his song...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!