Végeláthatatlan sorban állnak az amerikai harckocsik egy lengyel kikötőben (VIDEÓ)

2023. március 06. 18:26

Az arzenál az amerikai harmadik páncélosdandár vegyes alakulatának első könnyű harckocsi hadosztályához tartozik.

2023. március 06. 18:26
null

Rövid videót tett közzé a lengyel és balti térségbeli NATO-aktivitással foglalkozó Baltic Security nevű Twitter-oldal, amelyen

amerikai fegyverek és harci eszközök láthatók egy lengyel kikötőben.

bejegyzés szerint az arzenál az amerikai harmadik páncélosdandár vegyes alakulatának első könnyű harckocsi hadosztályához tartozik, és a felvétel Gdynia kikötőjében készült február 22-én. (A videót a linkre kattintva tudja megtekinteni.)

 

***

Nyitókép: Képernyőfotó

Összesen 12 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
elégia
2023. március 06. 19:06
Még az a szerencse, hogy ezeket nem Kárpátalján keresztül próbálják bejuttatni Ukrajnába.
Salitis
2023. március 06. 19:03
Adják oda az ukránoknak ezeket, aztán hagyjanak békén bennünket!
betakentaur
2023. március 06. 18:57
Nincs mese, ki kell bekkelni valahogy ezt az időszakot. Kőkeményen kell kapaszkodni, amíg a morális tűzvihar elvonul felettünk. Túl jól ment már nekünk gondolkodtam is, hogy melyik változatát választják a hatalmas mennyiségű nyomtatott pénz eltűntetésének, arra azonban egyáltalán nem gondoltam, hogy pont az oroszokba kötnek bele majdnem "face to face" módon. Ezek szerint nagy a világgazdasági gebasz. Lehet, hogy most megdől Buffett tétele: ne fogadj az USA ellen. Meglátjuk (remélem).
counter-revolution
2023. március 06. 18:57
Mótvá!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!