Nem érte meg az országváltás? – Liuékat nem nevezték a kínaiak a vébére

2023. március 02. 20:27

A fivérek kihagyják a jövő heti dél-koreai rövid pályás gyorskorcsolya-világbajnokságot (is).

2023. március 02. 20:27
null

Liu Shaolin Sándor és Liu Shaoang kínai bemutatkozása tovább várat magára, a magyar színekben olimpiai bajnoki címeket szerző testvérpár kihagyja a jövő heti dél-koreai rövid pályás gyorskorcsolya-világbajnokságot is – írta meg a Sportal.hu. A lap szerint 

egyiküket sem nevezték a kínaiak a március 10-12. között megrendezésre kerülő dél-koreai viadalra.

„Beszéltem velük, és Shaolin már ott is lehetne a vb-n, de azt mesélte, hogy valamilyen adminisztrációs ügy miatt végül lecsúsztak a kínaiak a nevezéséről. Úgyhogy ez az oka annak, hogy továbbra is várni kell a bemutatkozásra. Számukra ráadásul ezzel véget is ért a szezon” – nyilatkozta a lapnak Burján Csaba, aki Liuékkal együtt 2018-ban olimpiai bajnok lett a váltó tagjaként.

A tavaly nyár óta a szurkolók elől eltűnt testvéreket viszont a mostani viadal kihagyásával legközelebb ősszel láthatjuk világversenyen.

Nyitókép: Mandiner/Mátrai Dávid

Összesen 130 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Akitlosz
2023. március 03. 14:19
Kínában nagyobb a konkurencia és nincsen sportolóhiány. Nem importtal és honosítással szerzik a sportolóikat, mint az európai országok.
Spiltyu
2023. március 03. 14:11
beszopatták őket a ferdeszeműek...
390 ft
2023. március 03. 11:41
"Szeretjük az árulást de az árulókat nem."
Öreg Palóc
2023. március 03. 10:14
Szerintem a Kínaiak szándékosan csinálták ezt. Félrevezették a fiúkat, így eltűnt a konkurencia. És nekünk sincs esélyünk. Ennyi.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!