Nem akarták lekésni a gépet, inkább a reptéren hagyták volna csecsemőjüket

2023. február 02. 14:21

A rendőrök nem engedték a szülőket így elutazni.

2023. február 02. 14:21
null

Nem mindennapi történet zajlódott le a Ben Gurion nemzetközi repülőtéren, miután egy gyereknek nem váltottak szülei repjegyet a Ryanair egyik Brüsszelbe tartó járatára. Miután a reptér munkatársai közölték a családdal, hogy a gyermek jegy nélkül nem utazhat, a szülők úgy döntöttek, hogy Izraelben hagyják. 

A New York Post tudósítása szerint a pár késésben volt, így egyből a biztonsági kapuhoz rohantak a gyerek nélkül. Ez a hatóságoknak is feltűnt, így megtagadták a szülőktől, hogy a repülőre szálljanak. A párnak nagyjából tízezer forintjába került volna, ha magukkal szerették volna vinni csecsemőjüket az ölükben. Amennyiben már akkora a kiskorú, hogy külön székben kell utaznia, akkor a teljes árú jegyet kell kifizetniük. 

A nyitókép illusztráció. Fotó: GIL COHEN-MAGEN / AFP

Összesen 33 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
DE JÓ
2023. február 03. 00:27
Az a kék izé lenne a gyerek, és ez a 25 másodperces semmi az események bizonyítéka vagy illusztrációja? Manapság már tényleg ez az újságírás? Van némi kételyem a sztorival kapcsolatban. Azért a legjobb az egy darab lájkoló a "cikk" végén. Nem tudom, melyik troll ökör volt, de azért ékesen bizonyítja, hogy az isten állatkertje igen nagy.
Kiababa
2023. február 02. 22:12
Hülyeség
Teréz A Piréz
2023. február 02. 20:33
Igazán kíváncsi lennék, hogy zajlott ez a történet valójában. Mert hogy nem így, az száz százalék.
Potymog
2023. február 02. 20:04
"megtagadták a szülőktől, hogy a repülőre szálljanak" Inkább azt kellett volna megtagadni tőlük, hogy visszamehessenek érte. Szegény gyerek, így lehet, hogy ezek fogják tovább nevelni. Az ilyenektől és ehhez hasonlóktól egyből el kéne venni a gyereket, hogy legyen esélye normális nevelőszülő mellett felnőni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!