Durva videó került elő: Így zajlik egy kényszersorozás Ukrajnában

2023. február 15. 17:08

Ahogy egyre távolibbnak tűnik a konfliktus békés lezárása, úgy egyre többen halnak meg a harctéren.

2023. február 15. 17:08
null

A V4NA hírügynökség megdöbbentő felvételeket osztott meg az orosz-ukrán háborúval kapcsolatban. Egy éve éve tart az ukrán-orosz háború. Ahogy egyre távolibbnak tűnik a konfliktus békés lezárása, úgy egyre többen halnak meg a harctéren.

 A cikkben kifejtik, hogy rengeteg elesett katona  végleg eltűnik, és senki sem tudja hol és mikor, melyik összecsapás során haltak meg. Az alábbi felvétel azt mutatja, hogy néhány katona egy fiatal fiút akar erőszakkal elhurcolni, hogy besorozzák a hadseregbe, eközben – vélhetően – a hozzátartozói kétségbeesve próbálják megakadályozni.

A Videót az alábbi linken tekinthetik meg:

Nyitókép: Képernyőfotó

Összesen 116 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
KBA98
2023. február 16. 17:09
a szemét facebook huszárt kéne egy ágyú cső elé kötni!
Lajoss
2023. február 16. 13:15
Ez a v4na a habony-féle kamu cég..birkatáp-gyártó..
csjanos
2023. február 16. 11:56
....hm...szerintem a videó nyilvánosságra kerülésének az az oka,hogy akit elkaptak zsidó....és ha jól tudom Odesszában vették fel...
Maleki
2023. február 16. 04:40
Hmmmm..... Az alábbiakat is egy USA veterán Republikánus volt szenátor mondta még 2022 közepén. "We don't care how many Ukrainians die. How many women, children, civilians, military will die. We do not care. It's like a great football game and we want to win. Russia did not plan the invasion in advance. This can be seen from the number of troops involved in the attack. Ukraine had 250 thousand, and Russia attacked with only 160 thousand. Putin was forced to attack in order to prevent Ukraine from attacking the Donbass. Russia is trying not to inflict damage on civilian Ukrainians, because considers them brothers-Slavs. Unlike American tanks in Vietnam, the Russians stopped in front of peaceful crowds in the early days of the invasion. We would just crush them in such a situation. Ukraine cannot make a decision about peace. The decision about peace can only be made in Washington, but as long as we want to continue this war, we will fight until the last Ukrainian dies." Teljes videó itt: https://youtu.be/nIWQ0HORpq4 Fent idézett mondatok teljes szövegkörnyezettel 29:58-tól!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!