Mi történhetett? Lángokban áll egy kulcsfontosságú moszkvai katonai épület környezete

2023. február 15. 09:59

Hatalmas tűz tombol a katonai létesítmény közvetlen közelében.

2023. február 15. 09:59
null

Szerda hajnalban csaptak fel a lángok Moszkvában, a jelentések szerint a tűz egy katonai komplexum közvetlen közelében tört ki. Bár az első hírek arról szóltak, hogy egy autószervízben pattant ki a tűz, ám később olyan hírek is napvilágra láttak, miszerint valójában egy vasúti szervízüzemben tört ki a tűz.

Az orosz hatóságok szerint 900 négyzetméternyi terület égett, a Dekabristov utcában lévő épületben hajnali kettő után csaptak fel a lángok és riasztották a tűzoltókat. A jelentések szerint egy precíziós műszerekkel dolgozó kutatóintézet mellett tombolt a tűz, ami az orosz űrhivatal, a Roszkozmosz tulajdonában van. 

A hírek szerint a tűz az Iskander és az MLRS és MANPADS lövedékek gyártására szolgáló gyárral szemben keletkezett. Egy ukrán híroldal egyenesen arról adott tájékoztatást, hogy egy olyan épületben volt tűz, ahol tengeri és légi rakétafegyverek rádióvezérlő csatornáinak fejlesztésével és gyártásával foglalkoznak.

 Nyitókép: Twitter

Összesen 72 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
5m007h 0p3ra70r
2023. február 16. 01:47
"Mi történhetett? Lángokban áll egy kulcsfontosságú moszkvai katonai épület környezete." A válasz egyszerű: kigyulladt.
tartarossz.blog
2023. február 15. 18:27
Megint egy nyílt NATO-beavatkozás a konfliktusba?
Akitlosz
2023. február 15. 15:18
"Mi történhetett?" A Mandinernek nincsen pénze sem hírügynökségek, sem újságírók megfizetésére, ezért folyton az olvasóit kérdezgeti, akik úgyis tájékozottabbak, mint a Mandiner szerkesztősége. Szerintem az történhetett, hogy arra repült a tűzokádó hétfejű sárkány és rálehelt az épületre. Persze bármi más is történhetett. A lehetőségek száma korlátlan és végtelen. Ha lenne egy törvény, hogy az újságoknak csak híreket, tényeket szabad közölniük, akkor a Mandiner gyorsan bezárna.
DonCiccio
2023. február 15. 15:07
Hogy mi történt ? Hát visszanézik és dönt a videobíró ! Aztán jön a 11-es vagyis a büntető......
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!