Podoljak: Támadó repülőgépekre van szükségünk, hogy áttörhessük az orosz védelmet

2023. február 19. 16:29

Az ukrán elnöki tanácsadó szerint a vadászgépekkel le tudnák zárni az eget az orosz ballisztikus és hiperszonikus rakéták előtt.

2023. február 19. 16:29
null

Mihajlo Podoljak ukrán elnöki főtanácsadó a Twitteren tudatta kvöetőivel, hogy miért van szükségük vadászgépekre.

Az ukrán politikus szerint azért, hogy teljesen lezárják az eget az orosz ballisztikus és hiperszonikus rakéták előtt, és

megmentsék a civileket.

Valamint leszögezte, hogy „támadó repülőgépekre van szükség az orosz védelem áttörésének biztosításához a megszállt területeken, hogy fedezzük támadásunkat és minimalizáljuk a veszteségeket”.

Nyitóképen: Mihajlo Podoljak. Fotó: Sergei Kholodilin / BELTA / AFP

Összesen 70 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
europész
2023. február 19. 20:09
A Pokoljak már megint álmodik .
Sclerotic
2023. február 19. 19:13
Őrület... Akkor nem békére van szükség?! Nem arra volna szükség, hogy emberek beszéljenek emberekkel? Ezek a nyomorultak tényleg harcolni akarnak az utolsó ukránig? Kinek jó ez? Miért hiszik el az emberek nyugaton, hogy veszélyt jelent Oroszország a nyugatra? Kinek jó ez? Úgy tudom, hogy nyugaton nem él több millió orosz, akinek lehetetlenné teszik az életét és ezért tartani kéne az orosz megtorlástól... Miért kéne orosz birodalmi törekvésektől tartani? Miért hitetik el nyugaton az emberekkel azt, hogy Európa "legyőzése" az oroszok célja? Miért győzködik az embereket ilyen orosz "tervekről"? Kinek jó ez? Annyira nem lehet senki "korlátozott", hogy ne tudná mihez vezetne egy NATO ország megtámadása...
Bitrex®
2023. február 19. 18:23
Újabban kazettás lőszert, és foszforbombákat is követelnek az ukrán férgek.
Kanmacska
2023. február 19. 18:22
És senki nem küldi el ezeket a barmokat az anyjukba!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!