A bevándorló író szerint a migránsok öröklik Németországot, miután kihalt az ország lakossága

2023. január 29. 07:57

Behzad Karim Khani azt üzente, „az időre játszhatunk, ami nektek nincs”.

2023. január 29. 07:57
null

„Kihalófélben vagytok, és az országotoknak a következő 15 évben évi mintegy négyszázezer új munkaerőre van szüksége, ez körülbelül egymillió bevándorlót jelent évente. Valószínűleg mi, migránsok fogjuk örökölni ezt a földet. Szóval itt az időre játszhatunk, ami nektek nincs” – a német–iráni író egyik berlini lapban megjelent üzenetéről a V4NA számolt be, amelyet a Magyar Nemzet szemlézett.

A lap szerint hamar körbejárták a világsajtót azok a képsorok, amelyeken a migránsok szilveszterkor gyakorlatilag szétvertek több német nagyvárost, többek között Berlint, ahol rengetegen megsebesültek. A zavargásokat nagy felháborodás követte, ami nagy vitát generált a különböző világnézeteket vallók között. Ennek kapcsán mondta el a véleményét a német bevándorlási politikáról Behzad Karim Khani német–iráni író és kommentátor, akit tízéves korában családjával együtt politikai menekültként fogadtak be Németországba Iránból.

 

Nyitókép: Autóbusz kiégett roncsa a berlini Neukölln kerületben 2023. január 3-án. Szilveszter éjjel a tűzijátékok helytelen használata miatt a berlini tűzoltók több mint 1700 segélyhívást kaptak és 38 esetben támadás érte őket.MTI/AP/Markus Schreiber

Összesen 236 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Erdőmester
2023. január 30. 09:11
Pedig hogy szerettük volna a 70-es, 80-as években ha mi is hasonlóan élhettünk volna mint ők. Most már nem cserélnék!
Reszelő Aladár
2023. január 30. 08:59
A németek az első Világháború után elvesztették a területüket. A második után méltóságukat és büszkeségüket, a most zajló harmadikban pedig bukják a jólétüket és az identitásukat. Csak a gyerektelenség, az abortusz, az eutanázia és az lmbtq propagálása zajlik. Ne legyen gyereked! De ha mégis megfoggant, akkor öld meg! De ha mégis megszületett akkor ne legyen hetero! Ha pedig unod az életed, akkor végezz magaddal! A migrikre érezhetően nem hatnak ezek a tanok. Ha így megy tovább, akkor tényleg viszik a boltot.
istvanpeter
2023. január 30. 08:57
Persze, ha az iszlám veszi át az uralmat Németországban az minden európai országra nézve súlyos életveszélyes fenyegetést jelent. Mindenkit le fognak gyilkolni!
fogas paduc
2023. január 30. 08:50
Szóval, megint lesznek táborok. Csak azt nem tudni, hogy a migrik viszik oda a németeket, vagy fordítva.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!