Soros által fizetett újságírók listáját közölte egy amerikai lap

2022. december 22. 12:45

Amerikai lapinformációk szerint Soros György több tízezer dollárt fizet azoknak, akik jókat írnak a milliárdos számára fontos igazságügyi reformcsomagról.

2022. december 22. 12:45
null

Soros György, a magyar származású amerikai milliárdos számára rendkívül fontos a progresszív büntetőjogi reform népszerűsítése, úgyhogy médiaösztöndíjat hirdetett 12 hónapos időszakra. A dollármilliárdos az egyik legnagyobb szervezetén, a Nyílt Társadalom Alapítványon keresztül hirdeti a pozíciókat, aminek 

Soros igazságügyi ösztöndíj 

a neve.

A Daily Wire azt írja, az ösztöndíj nyerteseinek olyan projektet kell csinálniuk, melyek összhangban vannak Soros György céljaival, azaz hogy csökkenjenek a bebörtönzések számai. Az ösztöndíj egyik legismertebb győztese Mark-Anthony Jackson, a Black Lives Matter társalapítója. .

A lap megjegyzi, a program nem újdonság, Soros György több mint negyed évszázada fizet így embereket, eddig csaknem ötszázan részesültek belőle. A Daily Wire közli a 469 ösztöndíjat elnyert újságíró egy részének listáját is, a 2022-ben abban részesülőkre koncentrálva.

Nyitókép: Fabrice COFFRINI / AFP

Összesen 59 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
fatman
2022. december 22. 19:52
Így megy ez... és ők nevezik magukat független, objektív sajtónak...
zakar zoltán béla
2022. december 22. 17:37
A Kiskápó Gyöngyösi listája....
nekoashi
2022. december 22. 14:59
Azért tanulságos, hogy a mandiner "újságírói" milyen szellemi képességűnek gondolják a fidessnyik-bolsevik olvasó táboruknak..... Lehoznak egy ilyen "hírt", mert tudják, hogy az "olvasóik" biztos nem fogják ellenőrizni a forrást. Meglehetősen fake-news oldal..... https://en-m-wikipedia-org.translate.goog/wiki/The_Daily_Wire?_x_tr_sl=auto&_x_tr_tl=hu&_x_tr_hl=hu
puszt
2022. december 22. 14:48
És? Mi a baj azzal, h jó célért lobbiznak. Inkább éreznétek bajnak a több m 500 médiát, amelynek jólfizetett seggnyalói harsogják a propagandát... Ott 400-an évek során, itt legalább 500 szerkesztőség állandóra alkalmazva... Nos?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!