Elképesztő videó: komoly bajba került egy francia páncélos Ukrajnában

2022. november 25. 18:53

A nyugati katonai járműveknek is komoly problémákat okoz az ukrajnai sár.

2022. november 25. 18:53
null

Úgy tűnik, hogy a NATO-országok által biztosított járműveknek is komoly gondot okoz az ukrajnai sár. Most épp egy francia VAB páncélozott harcjárműről került fel egy videó, ahogy Ukrajna sárjában csúszkál.

A VAB 4x4 amúgy még az 1970-es évek szülötte, nem egy kifejezetten modern eszköz, a franciák épp most dolgoznak a lecserélésén.

Nyitókép: Wikipédia

Összesen 78 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Akitlosz
2022. november 26. 15:18
Ez a "komoly baj"? Már megint hazudott a cikkcímadó ember a kattintásért. :-(
Ugye most csak viccelsz
2022. november 26. 15:04
Nincs ezzel semmi gond. Azért csúszkál mindenfele, hogy nehezebben lehessen kilőni :)))) Works as designed :))))
DE JÓ
2022. november 26. 12:47
Hagyjuk már ezeket a hazug bulvár címeket! Semmiféle bajba nem került a jármű, komolyba meg végképp nem. Én bütetném, aki ilyen bosszantó, hatásvadász, valótlan fércművet ad le.
masikhozzaszolo
2022. november 26. 11:56
Én imádtam a hatkerekű honvédségi Rábát. Szép nagy csörlővel, soros egykerekekkel, összkerék, difizár, kerékleenged, stb. Simán mentem át a mindenen, vízfolyáson, patakon, hegyen-völgyön. Az nem volt az akasztói lőtéren. De a harckocsi is jó volt a sárban is. Ha nagyon felült a hasa, kihúztuk a másikkal.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!