Rejtélyes halál Romániában: ollóval a nyakában találták meg a francia katonát

2022. november 06. 17:34

A férfi a nemzetközi NATO-harccsoport francia kontingensének volt a tagja.

2022. november 06. 17:34
null

Ollóval a nyakában, holtan találtak egy francia katonát egy bukaresti szállodában – írta meg a Főtér.ro. A lap kifejtette, hogy a sajtóforrások szerint a 41 éves francia férfit a bukaresti Pullman szállodában találták meg,

szúrt sebbel s egy ollóval a nyakában.

A források szerint a helyszínen nem találtak idegenkezűségre utaló nyomokat, ugyanis a szoba ajtaját nem feszítették fel, a helyiségben dulakodás nyomai sem voltak. A rendőrség nem zárja ki az öngyilkosság lehetőségét sem.

A francia katona november 3-án érkezett a szállodába, ahol két hónapig tartózkodott volna.

Nyitókép: Az említett hotel. Fotó: Facebook

Összesen 61 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
fogas paduc
2022. november 07. 11:13
Biztosan egy nő volt a tettes.
Reszelő Aladár
2022. november 07. 11:09
Ki a túró lesz öngyilkos úgy, hogy a saját nyakába szúr egy ollót? Amúgy a szállodák legendásan azok a helyek, ahol egy adott szobába csak és kizárólag a vendég mehet be és senkinek nincs kulcsa/kártyája az ajtóhoz. Ráadásul a bahatolás nyomatit is lehetetlen eltüntetni. Mind1 ha öngyilkos lett, akkor az Észai Áramlat is magát robbantotta fel.
pipa89
2022. november 07. 09:02
Ez titkosszolgálati ügy.
Kormánypárti1
2022. november 07. 08:39
Csak a szakállát akarta megigazítani, de megcsúszott az olló.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!