Román sajtó: álhír Elon Musk bulija

2022. október 31. 13:22

A román belügyminisztérium szerint a milliárdos be sem lépett az országba.

2022. október 31. 13:22
null

Ahogy arról lapunk is beszámolt, Elon Musk több más üzletember és világsztár társaságában a Brassó megyei törcsvári kastélyba szervezett halloweeni bulit vasárnap estére. 

Október 30-án sorra érkeztek luxusjárműveiken a dúsgazdag világsztárok és pénzemberek Brassó környékére, akiket egy megannyi finomságban bővelkedő – még tokaji aszú is került az asztalra – vacsora után autókkal szállítottak a Drakulának tulajdonított kastélyhoz.

Cáfol a román belügy

 A román Libertatea nevű lap hétfőn úgy értesült

román belügyminisztériumi forrásokból, hogy az újdonsült Twitter-tulajdonos nem lépett be az országba.

Magát a bulit megtartották a törcsvári kastélyban, és sok híresség megjelent, de a jelek szerint nem volt köztük sem Elon Musk, sem Angelina Jolie.

Fotó: ANGELA WEISS / AFP

Összesen 19 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
zabszem
2022. október 31. 16:45
És kit érdekel, hogy tart-e bulit? Meg hol? Nem tök mindegy...
masikhozzaszolo
2022. október 31. 16:08
Mondtam, hogy Budapestre jön!
masikhozzaszolo
2022. október 31. 15:44
Nem hát! Az ukránokkal egyeztetett. A hír azért kellett, meg a nő is, hogy oda figyeljenek.
Rodolfo
2022. október 31. 15:26
Az a legnagyobb vicc hogy a román belügynek kell cáfolni hogy celebek kószálnak az erdélyi kastélyokban. Olyan, igazi románosra sikeredett sztori. Mindent, még a sztorit is ellopták és most hazudoznak, emellett fut a román belügy az eredmény után. :DD
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!