Hont András: Orbán már Brazíliában is kikapott

2022. október 31. 09:45

A publicista kijelentette, hogy személy szerint nem örül „a korrupt, diktatúrákkal cimboráló” Lula győzelmének.

2022. október 31. 09:45
null

Ahogy arról lapunk is beszámolt, a baloldali Lula nyerte meg Brazíliában a választás második fordulóját is. „A magyar sajtókommentárokon és fészbukbejegyzéseken végigtekintve akkor megállapíthatjuk, hogy Orbán már Brazíliában is kikapott...” – állapította meg a publicista, végigtekintve a brazil választás után megjelenő kommenteken. „Amúgy – bár ez pont annyira lényeges, mint egy emeszpés káder lelkendezése brazíliai sikerük fölött – én személy szerint örülök, hogy a hajmeresztő rasszista kijelentésekre képes, diktatórikus hajlamú, nepotista Bolsonaro vesztett” – jelentette ki Hont.

„Brazilnak lenni se lehet könnyű”

Majd felhívta arra is a figyelmet, hogy annak viszont nem örül,hogy „a korrupt, diktatúrákkal cimboráló, antiszemitizmussal nem alaptalanul összefüggésbe hozott Lula nyert”.

– zárta bejegyzését az újságíró.

Hont András vonatkozó bejegyzését alább olvashatják:

Nyitókép: Hont András Facebook-oldala

 

Összesen 80 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Bojli68
2022. október 31. 18:19
Baloldali szerzemények ennyire féltek Orbántól!!!Vagy esetleg van valami más is amit tudtok!!!!Kövessétek apátok szavát nem kell félni nem fog fájni.
amca
2022. október 31. 17:55
Moschléknek ez maradt. Plda a prli filozofiára. Fajkasházy Zéro: Azéjt öjüjök hogy kikaptunk,mertc ojbán biztos rosszul alszik. te meg tshorókám ,figyeld az állibsi moschlék Bun Con Bödöcsöt. 100 000 000 huf. A zsebbe.
Ati Papa
2022. október 31. 13:20
Ez a Hont (vagy ki tudja milyen néven látta meg a napvilágot) tényleg egy elborult elméjű alak. Az ő és hasonszőrű alakok folyton kiderítik, hogy Orbán Viktor elszigetelődött minden szerintük haladó országban, így már csak a legnagyobb titokban élhet a földön. Egy rohadt diktátor, fasiszta és még ki tudja mit találnak ki rá bomlott elméjükkel. Most meg már a Brazil választást is elvesztette! Szegény Orbán Viktor!
tevevanegypupu
2022. október 31. 13:07
Persze ez elég hülyeség, de mi fideszesek is kárörvendünk és saját győzelmünknek tartjuk ha valahol valaki jobboldali győzött..ez már igy megy.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!