Az oroszok szerint Zelenszkij hazudik az Izjumban talált tömegsírokról

2022. szeptember 16. 10:20

Leonyid Szluckij szerint az ukrán elnök kijelentései az Izjumban talált állítólagos tömegsírokról újabb alantas provokáció és hazugság.

2022. szeptember 16. 10:20
null

Volodimir Zelenszkij ukrán elnök kijelentései az Izjumban állítólag felfedezett tömegsírokról alantas provokációnak minősülnek az ukrán hadsereg által elkövetett valós gyilkosságok árnyékában. Ezt Leonyid Szluckij, az orosz parlament alsóháza (duma) külügyi bizottságának elnöke nyilatkozta pénteken a TASZSZ orosz állami hírügynökségnek – írja az Index.

„A forgatókönyv már ismert, a »korrekt« újságírók és fotósok a helyszínen lesznek, és fotókat/beszámolókat készítenek a »korrekt« újságoknak” – mondta a képviselő.

Nyitókép: Dominika Zarzycka / NurPhoto / NurPhoto via AFP

Kapcsolódó

Újabb tömegsírokat találtak az ukránok, a legnagyobban 440 holttest hevert. Zelenszkij a mostani felfedezéseket az oroszok bucsai mészárlásához hasonlította. Bővebben.. 

 Zelenszkij a mostani felfedezéseket az oroszok bucsai mészárlásához hasonlította.  

Összesen 34 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
brekker
2022. szeptember 19. 01:21
Egy temető volt a "tömegsír", azt elfelejtette közölni a függetlenobjebtívpártatlan média. És beleszámolták az összes halottakat.
fogas paduc
2022. szeptember 16. 12:33
Mi az? Az oroszok nőket már nem is erőszakolnak?
bagira
2022. szeptember 16. 11:21
Zelenszkij áldozatai legyilkoltatta.
Zsola69
2022. szeptember 16. 11:07
Itt a kommentekők nagy része olyan ocsmány szintre süllyedt ami megrémít. Tényleg enni agyatlan, érzéketlen barom sétál köztünk?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!