Volt olasz miniszterelnök: Kompromisszummentes ellenzéket fogok vezetni

2022. szeptember 26. 06:40

Giuseppe Conte és a Demokrata Párt is reagált az Olasz Testvérek győzelmére.

2022. szeptember 26. 06:40
null

Egy Facebook-bejegyzésben Giuseppe Conte volt miniszterelnök azt ígérte, hogy „kompromisszummentes ellenzéket” fog vezetni. A volt miniszterelnöknek az Öt Csillag Mozgalom újjáélesztésére tett kísérlete a jelek szerint sikertelennek bizonyult – jelenti a CNN.

– írta.

A Demokrata Párt is elismerte vereségét hétfőn kora reggel, és az eredményt az „egész ország számára szomorú estének” nevezte.

– mondta Debora Serracchiani, a Demokrata Párt képviselője az újságíróknak.

Nyitókép: Andrea Ronchini, Ronchini / NurPhoto / NurPhoto via AFP

Összesen 76 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Akitlosz
2022. szeptember 26. 13:50
"Volt olasz miniszterelnök: Kompromisszummentes ellenzéket fogok vezetni" Az ellenzék úgy szokta. Lehet követelni, hogy Meloni mondjon le.
nyugalom
2022. szeptember 26. 10:52
Dobreva es ciatimi tanacsara!
citromosParizer
2022. szeptember 26. 10:47
láttuk már, tényleg tudnak kompromisszum mentesek lenni, ugyanis így vitték az olaszokat eddig is a csőd felé, amikor hatalmon voltak. a migriket is kompomisszum mentesen engedték az országra, Európára
Phm045
2022. szeptember 26. 09:52
Sírjatok..... próbáljatok hozzászokni, mert egyre több országban így lesz.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!