Kígyóznak a sorok a H&M oroszországi üzletei előtt

2022. augusztus 04. 17:50

A svéd divatáru-kiskereskedő újra megnyitotta kapuit, hogy kiárusítsa készleteit, mielőtt végleg kivonul az országból.

2022. augusztus 04. 17:50
null

A héten kígyózó sorok alakultak ki a moszkvai bevásárlóközpontokban található H&M üzletek előtt, amikor a svéd divatáru-kiskereskedő újra megnyitotta kapuit, hogy kiárusítsa készleteit, mielőtt végleg kivonul az országból – számolt be a The Guardian. 

Más nyugati márkák, köztük az IKEA, a Nike és a Zara tulajdonosa, az Inditex mellett a H&M is leállította működését Oroszországban az ukrajnai inváziót követően, február 24-én, de a cég a

héten még egyszer utoljára megnyitotta kapuit, hogy kiürítse a megmaradt árukat.

Míg a svéd bútorlánc, az IKEA úgy döntött, hogy július 5-től kizárólag online kiárusítást tart, a H&M augusztusban ideiglenesen újra megnyitja üzleteit. 

Nyitókép: Képernyőfotó

Összesen 44 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Mikediver
2022. augusztus 06. 08:37
Bevetették a haladárok a csodafegyvert, de azért online lehet rendelni :-) kemény intézkedések muhaha.
Akitlosz
2022. augusztus 05. 03:15
Van ilyen cég? Sohasem hallottam róla. Úgyhogy akkor biztosan valami nagy világcég.
pemete jakab
2022. augusztus 04. 19:28
"Kígyóznak a sorok a H&M oroszországi üzletei előtt" A nemzet és kereszténység "igaz" védelmezői hódolnak a rothadó Nyugatnak. Hát hova jut így a világ? Remélem, a hazai fideszesek nem vásárolnak nyugati termékeket, sem olyat ami nyugaton készül, sem olyat, ami keleten nyugati cégek által. Gázt milyet használtok, mert ugye ahhoz is egy német cég gépe kell, hogy idáig eljusson?
johannsebastian
2022. augusztus 04. 19:15
Bárcsak tőlünk is kivonulna a McDonald's.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!