Washington Post: Putyinná válhat Orbán Viktor

2022. július 05. 08:35

„Kormánya elnyomta a sajtót, melegágya a korrupciónak és aláásta a jogállamiságot otthon és az Unióban” – véli a magyar kormányfőről az amerikai lap szerzője.

2022. július 05. 08:35
null

Korábban beszámoltunk róla, hogy a Washington Post szerint Amerikának nem Orbánról kellene példát vennie, hanem sokkal inkább Zelenszkijről és Ukrajnáról. „Az illiberális demokráciát építő Orbán Viktor lábai elé borulva Magyarországon rendezte meg gyűlését a hagyományosan amerikai CPAC-et” – írja újabb cikkében a lap. A Washington Post úgy jellemzi Orbánt, mint „az emberekből a legrosszabbat előhozó zsarnok”-ot.

Kormánya elnyomta a sajtót, melegágya a korrupciónak és aláásta a jogállamiságot otthon és az Unióban

– véli a lap szerzője.

„Népszerűsége ellenére a kérdés az, hogy mi történik az ilyen rezsimmel, ha kiszavazzák a hatalomból. Csöndesen, tartással, törvényesen távozik, vagy minden eszközt felhasználva a hatalomban marad?” – aggodalmaskodik a cikkíró, majd végezetül hozzáteszi: 

a konferencia résztvevői még jobb, előrehaladottabb példaképet találtak volna Putyinban.

Fotó: KREMLIN PRESS OFFICE / HANDOUT / ANADOLU AGENCY / ANADOLU AGENCY VIA AFP

Összesen 185 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
lacccy
2022. július 07. 08:56
Viki soha se lesz Putyi ...Ahoz ő egy nudli....
Drbobee
2022. július 06. 15:58
Ez az elnyomott sajtó duma már nagyon unalmas. Ha a Windows edge böngésző kezdőlapját nézem, Közel egy éve telepítve a rendszert sem tanul, csak bal és balliberális elektronikus sajtóorgánumok át dob be. Ha valaki aki nem ismeri azt a max 5 közép, jobbközép weblapot egyéb helyről a hírekben szintén bal-ballib jön be a google-n, de az kicsit tanulekonyabb. Szóval igen nehéz nem balos hírekhez jutni. Amikor még 8 éve a nyomtatott termékek is jól fogytak, akkor sem lehetett egy újságos standnál random levenni úgy tíz napi vagy hetilapot, hogy legalább 8 abból ne bal/ lib legyen.
szürkeSzarvas
2022. július 05. 19:15
A forditott ertelmű zsidó mantrát tolják.
formaegy
2022. július 05. 16:38
Pofáznak a világ legaljasabb gyilkosai! Büdös gyilkos amcsi férgek! Egy atommal kellene megölelgetni benneteket!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!