Orosz parancsnok: Ukrán gyermekeknek fizetnek azért, hogy halottnak tettessék magukat

2022. július 03. 15:32

Mihail Mizincev vezérezredes szerint az ukránok azt akarják bizonygatni, hogy Oroszország civileket gyilkol Ukrajnában. 

2022. július 03. 15:32
null

A kijevi kormány kiskorúaknak fizet azért, hogy halottnak vagy sebesültnek tettessék magukat az orosz rakétatámadás után – így véli Mihail Mizincev vezérezredes, a humanitárius reagálásért felelős oroszországi tárcaközi koordinációs parancsnokság és a Nemzeti Védelmi Irányító Központ vezetője.

Mizincev azt mondta TASZSZ hírügynökségnek, hogy szerinte

a kiskorúak 500 dollárnak megfelelő pénzt kapnak azért, ha eljátsszák ezt a szerepet.

Ezzel az ukránok azt akarják bizonygatni, hogy Oroszország civileket gyilkol Ukrajnában. 

Az összes ilyen támadás nem több „provokációnál”, valójában az ukránok lövik a saját városaikat, és hamarosan Odesszában megint egy ilyen akciót fognak végrehajtani – fogalmazott az orosz katona, hozzátéve: szerinte az ENSZ Gyermekalapja, a UNICEF  is az ukránok „aljas propagandáját” segíti.

Nyitóképünk illusztráció. Fotó: Valery Melnikov / Sputnik / Sputnik via AFP

Összesen 30 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Dezsőke
2022. július 03. 17:49
stasztiszta (ha jó a gázsi, összehúzódszkodom)
Galerida
2022. július 03. 17:47
Arról is volt "hiteles" tanú, hogy az iraki katonák kidobálják a kuvaiti koraszülötteket az inkubátorokból... Ne felejtsük el, hogy azzal a csapattal állnak szembe az oroszok, akik megakották Rambót!
Galena
2022. július 03. 17:12
Ekkora hazugság nincs is.
Box Hill
2022. július 03. 17:08
A Holodomorban, a kommunisták által szervezett mesterséges éhnségben 7 millióan haltak kínhalált, köztük 3 millió gyerek (Kun Miklós számai). Ebből mennyinek fizetett a szovjet állam színjátszást?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!