Lemondott Joe Biden kommunikációs igazgatója

2022. július 07. 08:59

Kate Bedingfield távozását szerdán jelentette be szerdán a Fehér Ház.

2022. július 07. 08:59
null

Az AFP francia hírügynökség rámutat, hogy a közlés figyelemre méltó esemény négy hónappal a november 8-i félidős választások előtt. Kate Bedingfield, aki Joe Biden amerikai elnök választási kampányának gerincét képezte, majd a demokrata elnök kommunikációs igazgatója volt, július végén távozik a Fehér Házból, hogy „több időt töltsön férjével és kisgyermekeivel” – közölte Ron Klain, a Fehér Ház kabinetfőnöke.

Kijelentette:

Kate Bedingfield tehetsége és kitartása nélkül Donald Trump (korábbi amerikai elnök) talán még mindig a Fehér Házban lenne. Továbbra is döntő szerepet fog játszani Biden napirendjének kívülről történő előmozdításában”

– tette hozzá.

A Fehér Házon belüli lemondások nem szokatlanok a ciklus közepén, ám az elnök hívei közül a mostani távozás azonban akkor történik, amikor több amerikai médium is a végrehajtó hatalmon belüli működési zavarokról számolt be. A Fehér Ház még nem jelentette be, hogy ki fogja megvédeni a népszerűségi listán egyre lejjebb csúszó Joe Bident, akit a progresszív tábor egyre gyakrabban támad tehetetlensége miatt az abortuszjogok szövetségi szintű eltörlése és az országot gyászba borító lövöldözésekkel kapcsolatban – számolt be az AFP.

Nyitókép: Nicholas Kamm / AFP

Összesen 58 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
SwordFish
2022. július 07. 12:01
2022 november Lemondott Joe Biden amerikai elnök, jön Kamala Harris, mint elnök, véget vet a háborúnak Ukrajnában, hazahívja a hadsereget, hogy azzal veresse le a lázadásokat otthon. Jön a klímakatasztrófa, a globális lehűlés, a kibertámadások és az energiaválság, és persze a majomhimlő járvány a nyugati országokban emiatt betiltják a kurvákat és a fesztiválokat, meg a Pride-ot, ezt Magyarország is kihasználja és bevezeti, ezzel a libsiket gyakorlatilag gazdaságilag is kivérezteti a Fidesz. 2022 december Az Európai Unió Putyinnak könyörög gázért és olajért, Putyin már csak aranyat és rubelt fogad el az energiahordozókért, államosítják az eurózóna energiakészletét, és energiajegyre adják az áramot és a gázt az eurózóna országaiban. Az orosz-ukrán háborúnak vége, Zelenszkij kapitulált, újra engedélyezték a betiltott ukrán pártokat, vezet a Régiók Pártja a választások előtt, Medvegyev lett a meghódított területek helytartója, államuniót hoztak létre Oroszországgal, az Orosz Duma a Rada felsőháza lett, Kadirov lett a kijevi polgármester, a csecsen katonák lettek a politikai rendőrség, leszámolnak az ukrán nácikkal, Ukrajna teljes gabona és áramellátását Oroszország irányítja, a Barátság kőolajvezetéket is az oroszok irányítják, ezért Magyarország ellátása stabilizálódik, megszűnik a mesterséges energiahiány nálunk, és újből bőséges az üzemanyag és a fűtésre az energia, Nyugaton azonban hiány van, erre kialakul egy új csempészhálózat , amit a magyar(?) Sztojka klán irányít.
Senki Alfonz
2022. július 07. 11:45
A pisi-kaki szexet nem így képzelte!!!
europész
2022. július 07. 11:29
Sűlyed a hajó menekül a patkány.
Dezsőke
2022. július 07. 11:26
ideje volna megoldást találni. a gyülölet politikája csődöt mondott. a szankció és embargó politikája csődött mondott a fegyverbeszállítás politikája csödöt mondott
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!