Brit miniszterelnök-helyettes: Oroszország csak elszigeteli magát a gázdöntéssel

2022. április 27. 09:34

Dominic Raab brit miniszterelnök-helyettes fejtette meg, hogy Oroszország „gazdasági páriává” válik.

2022. április 27. 09:34
null

Oroszország azon döntése, hogy leállítja Lengyelország és Bulgária gázszállítását, csak még jobban elszigeteli a nemzetközi porondon – mondta Dominic Raab brit miniszterelnök-helyettes.

Nagyon káros hatással lesz Oroszországra is, mert egyre messzebbre kerül, egyre inkább, nemcsak politikai, hanem gazdasági páriává válik így”

– mondta a Sky Newsnak.

Nyitókép: MTI/EPA/Neil Hall

Összesen 52 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Kacorka
2022. április 27. 19:42
Szagolj be a csőbe! Ha nincs gázszag, akkor jó az orosz szigetelés. Jól elszigetelték. Kezdhetitek szigetelni a lakást.Jön a tél. :-)
Zaj001
2022. április 27. 15:47
Az volt az elvárás, hogy zárják el a gázt. Nem mindegy az nekik, hogy ki zárja el? Az eredmény ugyanaz.
Kivűlálló
2022. április 27. 15:14
Majd pont egy angol bugris fogja megmondani Oroszországnak, hogy mi neki a jó és mi nem az...! :D :D :D
Robert69
2022. április 27. 11:46
Nem ő szigeteli el magát ti tettétek karanténba. Csak ez most az EU-nak fáj és ez nem ér. Szánalmas. Európa és akkor már maradjunk az angoloknál, olyan mint a Brian élete című filmben a "Júdeai Nemzeti front öngyilkos kommandója" https://www.youtube.com/watch?v=JFJXmsoIHEo
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!