Női börtönben ejtett teherbe több foglyot egy transznemű rab

2022. április 16. 12:37

New Jerseyben 2021 óta lehet elhelyezni a rabokat a „preferált nemi identitásuknak” megfelelően.

2022. április 16. 12:37
null

A New Jersey állam egyetlen női börtönében két fogvatartott is teherbe esett, miután szexuális kapcsolatot létesített transznemű rabtársukkal. Az érintett minisztérium közleménye alapján a rabok beleegyezésen alapuló szexuális kapcsolatot folytattak.

New Jerseyben 2021 óta lehet elhelyezni a rabokat a „preferált nemi identitásuknak” megfelelően. Azután vezették be ezt az eljárást, hogy

A szóban forgó intézetben összesen több mint 800 fogoly van, közülük 27 transznemű „nő”.

Nyitókép: Illusztráció. Mandiner/Ficsor Márton

Összesen 86 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
fsandors
2022. április 20. 20:53
Nem értem mi ezzel a probléma. A fa..ra éhes női raboknak jó, a transznak is jó a hárem. Csak a születendő gyerekekkel nem tudom mi lesz.
Tibi72
2022. április 17. 11:23
űűűűűű
annamanna
2022. április 17. 01:54
Szimpla középiskolás kollégiumban már évtizedekkel ezelőtt volt olyan eset, hogy az egyik lány "Tibor" néven udvarolt valakinek, kopasz volt és katonai surranót viselt. Soha nem vetkőzött vagy zuhanyzott a többiekkel. Nagyobb galibát nem okozott. Senki sem támadt rá úgy, ahogyan azt amerikai filmek sugalmazzák. Nyilván senki sem szeretné, hogy ebből trend legyen, mert amennyire toleránsak az emberek (pláne a fiatalok), annyira viszolyognak is.
Jacques Foche
2022. április 16. 22:46
Gondolom, ha a genderőrület egy kicsit alábbhagy, nem lesz akadálya annak, hogy a transznői identitásválasztás komolyságának bizonyítására (ha még megvan, és meg is marad az eredeti szerszámkészlet) az alany bevállalja a vazektómiát vagy a kémiai kasztrálást.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!