Szavazásra buzdítja a magyarokat egy óriáskivetítő a Times Square-en

2022. március 26. 09:41

Az animáció mögött az Action for Democracy nevezetű NGO áll, amelynek vezetője Karácsony Gergely főtanácsadója és tolmácsa.

2022. március 26. 09:41
null

New York városközpontjában, a Times Square egyik óriáskivetítőjén buzdította szavazásra a külföldön élő magyarokat az Action for Democracy nevezetű NGO – írja a Media1. Az animáció tollakat, ikszelést mutat, valamint az „a demokrácia támadás alatt áll, cselekdj most” üzenetet is.

Az Action for Democracy vezetője, Korányi Dávid szerint Magyarország frontállam a demokráciáért folytatott harcban, különösen azután, hogy a szomszédos Ukrajnában véres háború zajlik. 

Az üzenetet megtekintheti itt: 

Korányi, a Karácsony-féle budapesti városházán a városdiplomáciai csoport és a városdiplomáciai akadémia másodvezetője, emellett szinkronktolmácsként is segíti Budapest főpolgármesterének munkáját.

, emellett Budapest főpolgármesterének munkáját.

 

Összesen 48 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Magyarvagyoknemturista
2022. március 26. 22:56
Nyugi! Megyek szavazni! Eltakaritjuk a liberális kommunistákat 3-án!
Perczel Éva
2022. március 26. 16:38
Nyugi! Megyünk szavazni, ámbár lehet, hogy a buzdítás nem nekünk szól...hanem a komcsiknak....
states
2022. március 26. 16:34
Dől a pénz a csürhéhez, de ez is kevés lesz, hajrá Viktor, 8 nap múlva visszaküldjük ezt komcsináci söpredéket a parlamenti elfekvőbe, kukába újabb 4 évre.
röviden
2022. március 26. 13:31
Küldj tollat, mert éhesek a demokráciára. :)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!