Orosz oligarchák kastélyaiban szállásolna el ukrán menekülteket a brit miniszterelnök-helyettes

2022. március 04. 16:16

Dominic Raab elmondása szerint jelenleg is dolgoznak a megoldáson.

2022. március 04. 16:16
null

A konzervatív brit miniszterelnök-helyettes, Dominic Raab a LBC-nek adott rádióinterjújában – amit a Guardian szemlézett – azt mondta: ha van bizonyíték és törvényi alap, akkor lefoglalhatják az orosz oligarchák nagy-britanniai ingatlanjait. Majd arra a kérdésre, hogy ebben az esetben lehetővé tenné-e, hogy ukrajnai menekülteket helyezzenek el ezekben a házakban, azt felelte, hogy igen, feltétlenül. Elmondása szerint jelenleg is dolgoznak a megoldáson, az ellenzék szerint azonban túlságosan lassan is.

Ha az elképzelés megvalósulna, akkor sok száz brit luxusingatlan szabadulhat fel az ukrán menekültek számára Londonban és vidéken egyaránt.

Nyitókép: WIktor Szymanowicz / NurPhoto / AFP

Összesen 64 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jack Reynor
2022. március 05. 20:08
Be kellene fejezni az oligarcházást. Vagy ezentúl minden üzletembert hívjanak oligarchának Bill Gatestől kezdve Alfred Nobelig.
Krupp Skya
2022. március 05. 19:03
Én meg ezt a féleszűbácsit Szaddam Husszein mellett Szállásolnám el Tony Blőddel együtt.
amca
2022. március 05. 15:49
Mit szólnál barométer ,ha Qurcsány szemlőhegyi villájában alakítanánk ki 1 kis tábort. Van hely.
Senye Péter
2022. március 05. 15:32
Talán azokban otthonosabban is éreznék magukat.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!