Elloptak egy orosz tankot a helyi cigányok Herszon megyében

2022. február 27. 10:16

Ki így, ki úgy próbál harcolni.

2022. február 27. 10:16
null

Helyi romák loptak el egy orosz tankot a Herszon megyei Ljubimivka faluból – tudatták a helyi lakosok február 27-én, írja a Kárpátalja.ma. A lakosok elmondása szerint „Herszon megye lángokban áll”. Hozzátették: korábban az UNIAN arról adott hírt, hogy civilek vonultak ki az utcára a Csernyihiv megyei Korjukivka faluban, hogy megállítsák az orosz tankokat.

A falusiak merész vállalkozását Anton Herascsenko belügyminiszteri tanácsadó is megosztotta.

Herascsenko elismerését fejezte ki a bátorságukért, írják.

Fotó: MTI/Czeglédi Zsolt (illusztráció)

Összesen 142 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Bűbájos Küsmödy
2022. március 05. 04:34
Na ez az amivel kapcsolatban kétségek merülhetnek fel : 1. ha a tank üzemanyaghiány, vagy meghibásodás miatt állt le, hogy lopták el? (Ja, lóval elvontatták) 2. ha minden rendben volt a tankkal a kezelőszemélyzet miért hagyta volna ott? 3.ha a személyzet mégis otthagyta volna, akkor vajon ki volt a romák közül a "sofőr"?
Bűbájos Küsmödy
2022. március 05. 04:30
Döbbenet, hogy ilyen ordas nagy kamu, ennyi szerencsétlen ember(?)nél termékeny talajra hull...
airwolf
2022. február 28. 14:44
Ja megnéztem a képet. ez nem tank, hanem egy gyalogsági szállítójármű. Anton Herascsenko belügyminiszteri tanácsadó meg vehetné a fáradságot, hogy megtanulja mi a tank és hogyan néz ki. (nem így) :-(
ujferi
2022. február 28. 14:38
Ukrajna a hős cigányok földje !!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!