Felesége levágott fejével sétált egy férfi a nyílt utcán Iránban (videó)

2022. február 09. 17:49

A 17 éves nő „becsületgyilkosság” áldozatául esett.

2022. február 09. 17:49
null

A Daily Mail szerint a fiatal nő, Mona Heydari korábban Törökországba menekült, miután a családja tudomást szerzett a viszonyáról. Később a nyomára akadtak és visszavitték Iránba. Csupán 12 éves volt, amikor hozzáment unokatestvéréhez, egy három éves fiút neveltek együtt. 

A közzétett videón látható, ahogy a férfi levágott felesége fejével sétál az utcán a másik kezében egy véres kést tartva. A férfi a gyilkossággal jogi kiskaput használt ki, ugyanis „becsületgyilkosságot” követett el, melynél kevésbé szigorúan járnak el a hatóságok. 

„Sajnos ilyen incidenseknek lehetünk tanúi, mivel nincsenek konkrét intézkedések a nők elleni erőszak megelőzésére vonatkozó törvények végrehajtásának biztosítására” – közölte egy parlamenti képviselő. 

Fotó: Twitter

Összesen 94 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Saksafar
2022. február 11. 13:03
Ez a fajta folklór még nincs eléggé meghonosodva Európában, ezért próbáljuk importálni? Amelyik nőnek van elég esze, az a parttalan migráció ellenes politikát támogatja, saját önző érdekeit szem előtt tartva.
teljesenertelmetlen
2022. február 11. 11:37
Jó sok ilyen migráns kellene Európába! Vagy mégsem?
Pneumaticus
2022. február 11. 06:45
Ilyenekkel árasszuk el Európát, hiszen az iszlám a béke vallása! (Nagyon nem.)
zolka50.50
2022. február 10. 20:10
Ez az iszlám. Ez a sharia.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!